Kelebihan 8 Ramuan Botani Semulajadi Dalam Res-V Shaklee

ResV merupakan produk terbaru Shaklee dan telah dilancarkan pada 1 Mac 2020. Pada awal pelancaran, permintaan ResV terlalu tinggi dan stok habis lebih awal dari yang dijangka. Produk baru tetapi sudah ada permintaan yang tinggi? Ya, sebab mereka percaya kepada kualiti dan keberkesanan produk Shaklee terutamanya ResV itu sendiri. Apakah yang terkandung di dalam ResV ye? Jom baca dengan lebih lanjut.

Bagaimana Polifenol Dalam Res-V Bantu Tingkatkan Tahap kesihatan?

ResV merupakan produk Shaklee yang baru sahaja dilancarkan pada 1 Mac 2020. Pada awal pelancaran, permintaan ResV terlalu tinggi dan stok habis dalam jangka masa yang tak di duga. Produk baru tetapi sudah ada permintaan yang tinggi? Ya, sebab mereka percaya kepada kualiti dan keberkesanan ResV. ResV merupakan formulasi baru dan dikenali juga sebagai Vivix capsul. Tapi apa bezanya? Antara soalan yang pernah saya terima dari customer, “Kalau Vivix dah bagus, kenapa perlu ResV?..” Jom kenali apa itu ResV dan kelebihannya.

Pengedar Shaklee NILAI dan Stokis Shaklee NILAI 0176258658

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Warga Nilai yang ingin dapatkan Produk Shaklee di kawasan Nilai boleh hubungi Pengedar SHaklee Nilai yang Aktif dalam Shaklee.

pengedar Shaklee kajang

Shaklee Nilai

Kami juga adalah STOKIS SHAKLEE DI Nilai dengan ready stock Produk Shaklee agar penduduk di sekitar Area Nilai boleh mendapatkan Produk Shaklee dengan pantas.

Servis Produk SHAKLEE yang disediakan oleh PENGEDAR SHAKLEE Nilai termasuk ;

Pengalaman Pertama Kali Menaiki Kapal Terbang. Aku Sesat!!

Haiii, apa khabar semua? Apa perasaan korang masa kali pertama naik flight? Masa dulu, teruja bila dengar pengalaman kawan-kawan yang pernah naik kapal terbang ni. Tapi bila sampai rezeki sendiri dapat naik kapal terbang, rasa berbelah bahagi. Takut, cuak, gementar semua ada. Hilang terus excited tu.

Macam-macam bermain di fikiran, lagi-lagi terpaksa tinggalkan suami dan anak-anak. Pengalaman pertama, terus dapat naik flight international, fuhhh..Langsung tak teringat nak google dulu pengalaman orang lain, procedur dan sebagainya memandangkan agak sibuk dengan kerja di ofis. Muka cuak tak habis-habis, doa tak putus-putus..