Testimoni Set Kesuburan

Tahukah Anda?
Ketahui Bagaimana Set Kesuburan Shaklee dapat Memenuhi Keinginan Anda Untuk Memiliki Anak Dengan Sihat.

set kesuburan 1

Apakah produk yang membantu kesuburan suami isteri?
♂ Untuk suami: ESP, Zinc Complex & Vita-E Complex
♀ Untuk isteri: ESP, GLA Complex, B-Complex & Alfalfa Complex
==========================================

Apa kelebihan vitamin-vitamin tersebut untuk kesuburan?

♂♀ ESP: Protein ialah makanan asas kepada sel. Sel yang sihat akan memudahkan proses yang berkaitan persenyawaan, perlekatan telur dan lain-lain. ESP boleh membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat.

♂ Zinc Complex: Penting untuk pengeluaran sperma dan memberi kekuatan kepada sperma. Kekurangan zink menyebabkan penurunan hormon testosteron, pengecutan testis dan pengurangan sperma yang sihat.

♂ Vita-E Complex: Menyokong pengeluaran sperma, hormon seks dan mencegah kerosakan DNA sperma. Kerosakan yang banyak pada DNA sperma boleh menyebabkan kemandulan. Selenium dalam vitamin E berfungsi mencegah pengoksidaan sel-sel sperma.

♀ GLA Complex: GLA Complex membantu untuk menstabilkan haid. Apabila kitaran haid stabil, isteri boleh menentukan waktu suburnya dan merancang kehamilan dengan lebih mudah. GLA Complex membantu untuk menstabilkan hormon badan serta mencegah aktiviti sel yang abnormal (buang cycst). GLA Complex membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur.

♀ B-Complex: Vitamin B6 meningkatkan kesuburan wanita, asid folat pula penting untuk persenyawaan telur oleh sperma.

♀ Alfalfa Complex: Diamalkan oleh wanita, terutama bagi mereka yang mengalami rasa ‘sakit ketika bersama’, membantu atasi masalah keputihan, masalah haid yang tidak teratur atau senggugut/sakit pinggang yang melampau tatkala di datangi haid (ambil bersama kalsium), dan turut membantu dalam hubungan suami isteri (bertindak seperti kacip fatimah). Ada juga sesetengah sumber yang mengaitkan Alfalfa membantu di dalam masalah PCOS.
=================================

Adakah semua vitamin berbentuk pil, berapa kos sebulan?

Tidak. ESP berbentuk serbuk, tahan untuk 2 bulan TETAPI semua vitamin lain berbentuk pil, tahan untuk 4 bulan (Zinc Complex, Vita-E Complex, B-Complex 120 biji & GLA Complex 60 biji & Alfalfa Complex 330 biji) & kos satu set lengkap adalah LEBIH KURANG RM100/month.

=================================
jika ingin melihat testimoni mereka yang telah mendapat cahaya mata dengan shaklee. clik di sini

t4 kesuburan t2 kesuburant1 kesuburan
=================================
“Dua minggu yang lalu saya telah mendapat berita yang sangat2 gembira dari seorang kenalan saya. Hasil consume ESP,Alfafa, GLA,zink,vit E selama 3bln++, beliau yang akhirnya disahkan hamil 7minggu. Alhamdulillah bersyukur sangat. Kita hanya wajib berusaha mana yang boleh dan jgn putus asa + jgn putus doa.Alhamdulilah” Semuanya dengan izin Allah jugak..

Manusia merancang & berusaha, sesungguhnya Allah sebaik-baik perancang & yang memberi rezeki.

=================================

Dapatkan set ini sekarang bersama TIPS CEPAT HAMIL SHAKLEE sebagai satu usaha anda menantikan kehadiran si comel dalam keluarga!

Berminat? Hubungi untuk konsultasi & harga istimewa:
✍ PM: http://www.facebook.com/messages/healthyvitagarden
✐ Blog: www.healthyvitagarden.com
✉ Email: maziah@healthyvitagarden.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 017-6258 658
➲ COD Area:puchong,bangi,kajang,dengkil,pinggiran putra, dan putrajaya(pengedar terbesar)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.