Tawaran Dropship Tanpa Modal Yang Mudah Dan Menguntungkan

Dropship sememangnya kaedah berniaga paling mudah, tidak memerlukan modal dan yang paling penting tidak perlu simpan stok. Ia juga merupakan kaedah berniaga yang menjadi pilihan segenap golongan sama ada surirumah, pelajar mahupun yang bekerjaya untuk menambah pendapatan sampingan.

Tawaran Dropship Kini Dibuka!!!

Dan kini tawaran dropship telah dibuka, jom menjadi sebahagian daripada team kami untuk menjana pendapatan sampingan yang lumayan! Anda berminat? Jom saya terangkan dengan lebih terinci. Sebelum tu saya ingin menjawab soalan lazim yang kerap ditanya mengenai dropship yang ditawarkan.

Apa Kelebihan Dropship yang dijalankan?

Adakah produk yang ditawarkan berkualiti?

Bagaimana dengan permintaan pasaran?

Apakah kaedah pemasaran yang efektif?

Tawaran Dropship Tanpa Modal Dan Menguntungkan

Dropship yang saya tawarkan adalah untuk produk Shaklee iaitu Vitamin C Sustained Released.

Adakah produk yang ditawarkan berkualiti?

  • Vitamin C Shaklee mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Terdapat hologram KKM pada botol.
  • Kualiti Vitamin C Shaklee adalah yang terbaik dan botolnya direka khas bagi mengelak dari dedahan cahaya matahari (Sinar UV) yang boleh menyebabkan vitamin C teroksida.
  • Tiada kesan sampingan kerana Vitamin C Sustaine Realease bersifat “time-release” di mana ia dilepaskan sedikit demi sedikit ke dalam tubuh untuk penyerapan yang optimum.

Apakah kaedah pemasaran yang efektif?

Kita boleh menggunakan medium online sahaja. Kepada anda yang suka bercakap, boleh lakukan secara offline samada di tempat kerja, rakan sekelas ataupun untuk geng surau ke (yang suri rumah).

Paling muudah apabila anda merasai sendiri kebaikan vitamin C Shaklee dan berkongsi sendiri kesan positif yang anda terima.

Sekurang-kurangnya anda perlu ada akaun medium sosial iaitu di facebook dan Instagram. Ini paling cepat nampak hasilnya kalau buat secara konsisten selama SEBULAN.

Bagaimana keuntungan dikira?

Buat business mesti nak untung kan? Untung runcit Vitamin C adalah sepenuhnya untuk anda. Tidak memerlukan modal, tidak perlu simpan stok dan pengeposan akan dilakukan oleh pihak kami.

Jika 1 botol untungnya = RM 17,

Jika 10 botol = RM 170.

Kalau dapat lebih sampai 100 botol tak ke RM1,700.

Macam mudah dan senang sahaja kan. Anda hanya perlu iklankan melalui medium-medium yang mudah bagi anda. Yang penting usaha dan rajin.

Bagaimana dengan Permintaan Vitamin C Shaklee Di Pasaran?

Ternyata dari dahulu lagi Vitamin C antara supplement yang sangat mendapat sambutan. Pelbagai jenama terdapat di pasaran dan tahukah anda Vitamin C Shaklee dijamin berkualiti,selamat dan berkesan.

Apa Yang Menyebabkan Orang Wajib Untuk Membeli Vitamin C?

Vitamin C sangat diperlukan oleh tubuh tetapi tidak boleh dihasilkan secara semulajadi. Vitamin C boleh diambil dari sumber luar. Pengambilan supplimement adalah yang paling efektif.

Kebiasaannya kita tahu yang Vitamin C ni bagus untuk kulit yang cantik. Tapi sebenarnya fungsi vitamin C sangat banyak. Antaranya:

  1. Merangsang penghasilan kolagen semulajadi tubuh. Mmepengaruhi keanjalan kulit.
  2. Meningkatkan daya tahan tubuh melawan penyakit dan risiko jangkitan.
  3. Vitamin C penting untuk pembentukan sel darah merah
  4. Antioksidan yang bantu melawan radikal bebas yang merosakkan sel tubuh.
  5. Bantu penyerapan nutrisi
  6. Elak gusi berdarah
  7. Mempercepatkan proses penyembuhan luka.

Senarai di atas adalah sebahagian daripada fungsi dan kelebihan vitamin C dalam badan kita. Vitamin C sangat diperlukan oleh segenap golongan tidak mengira peringkat umur, lelaki mahupun wanita.

Klik Sini Untuk Testimoni Mereka Yang Telah Mencuba Vitamin C Sustaine Release Shaklee.

 

Oleh itu, anda tidak perlu bimbang untuk menjadi Dropship Vitamin C Shaklee kerana jenama Shaklee sememangnya dikenali ramai dan berkesan. Anda hanya perlu untuk iklankan sahaja. Mudah kan?

Group Khas Disediakan

Kami akan kongsikan kepada anda mengenai info kesihatan, produk, poster dan juga testimony. Apa yang penting, semua info kesihatan adalah fakta dari sumber yang benar berdasarkan kajian di makmal serta penerangan khusus dari pakar nutrisi Shaklee.

 

Saya amat berbesar hati mengalu-alukan anda tidak mengira seorang yang bekerjaya, surirumah, eksekutif, pelajar IPT mahupun lepasan SPM untuk menyertai dropship kami. Tidak perlu malu atau merasakan bisnes tidak sesuai dengan diri anda kerana dalam berniaga ini, kita sama-sama akan belajar. Belum cuba belum tahu kan?

Apa yang paling penting adalah niat kita untuk menambah pendapatan samada untuk diri sendiri, ataupun anak-anak mahupun untuk keluarga kita. Hanya kita sahaja yang tahu keperluan kewangan keluarga kita kan?

Artikel Berkaitan:

Jom hubungi saya.

Saya sentiasa mengalu-alukan anda bersama dalam team kami.

Kami tunggu anda yang hebat.

 

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Vitamin Sihat

Facebook : Maziah Jamaludin

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.