Shaklee YOUTH Skincare : YOUTH Shaklee 100% Dijamin Berkesan

YOUTH merupakan set penjagaan wajah semulajadi dengan revolusi terkini yang menggantikan Nutriwhite dan Enfuselle. Produk Shaklee YOUTH Skincare ini adalah rangkaian penjagaan wajah yang dijamin 100% semulajadi dan bebas dari 2500 jenis bahan kimia merbahaya terutamanya parabens, phtalates, hydroquinon, mercury. Hotline YOUTH SHAKLEE MALAYSIA 017-6258658. Jom kenali lebih dekat apa itu Shaklee YOUTH Skincare.

Mengapa Shaklee YOUTH Skincare Sangat istimewa?

Kajian terhadap produk penjagaan wajah Shaklee YOUTH Skincare mengambil masa 8 tahun sebelum ia dipaternkan dan formulari khas ini tiada bagi mana-mana produk lain. Hal ini menjadikan Shaklee YOUTH Skincare ini begitu ekslusif. Antara jaminan bagi produk penjagaan wajah berkualiti tinggi ini adalah.

  1. Shaklee YOUTH Skincare bebas dari 2500 bahan kimia merbahaya seperti merkuri, gluten, paraben dan sebagainya.
  2. Ujian klinikal terhadap pengguna Shaklee YOUTH Skincare mendapati 100% berkesan menjadikan kulit lebih muda
  3. 2/3 dari pengguna Shaklee YOUTH Skincare yang diuji menjadikan kulit mereka 10 tahun lebih muda.
  4. Kesemua produk Shaklee YOUTH Skincare mengandungi khasiat anti-aging
  5. Shaklee YOUTH Skincare tidak diuji padan haiwan dan ia adalah Vegan
  6. Shaklee YOUTH Skincare bebas dari 1500 bahan tercemar.

Kenali Setiap Produk Shaklee YOUTH Skincare

Buat kali pertama menjejak kaki ke Malaysia, Shaklee YOUTH Skincare telah dilancarkan pada 3 Februari 2018 dan bakal dipasarkan pada Mac 2018.

Shaklee YOUTH Skincare ini terdiri daripada 7 jenis produk dengan formulasi semulajadi dan dijamin 100% berkesan, iaitu:

  1. YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser – Pencuci Muka

YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser ini bertindak mencuci serta membersihkan kulit wajah dengan lembut. Yang lebih menarik, ia juga bertindak sebagai make up remover, 2 dalam 1, menarik kan!!  Kulit akan rasa sanagt bersih dan segar. Bau YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser oini dari wangian semulajadi tumbuhan dan dijamin tidak merengsakan kulit. Jangan risau ye.

2. YOUTH® Perfecting Skin Toner – Penyegar kulit

YOUTH® Perfecting Skin Toner bertindak mengecilkan pori-pori dan menyegarkan kulit. Semasa mencuci wajah, pori akan terbuka untuk mengeluarkan kotoran dan lebihan sebum. Penggunaan toner yang kaya dengan dengan khasiat anti-aging ini akan menyerap ke dalam kulit dan mengunci khasiat-khasiatnya bagi memastikan kulit kekal lembab dan menyuburkan sel kulit dari dalam.Best ke best?

3. YOUTH® Activating Serum – Serum 

Sebut je pasal serum, biasanya antara produk paling mahal dalam satu-satu jenis penjagaan wajah. Begitu juga dengan YOUTH® Activating Serum di mana ia ini bertindak 10 kali ganda untuk menyokong serta membaiki sel-sel kulit secara mendalam. Selain itu, YOUTH® Activating Serum ini juga merangsang penghasilan kolagen semulajadi kulit dan menjadikan kulit lebih anjal, sihat dan muda! Woww!!

4. YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50 – Pelembab Wajah

YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50 ni khas untuk pasaran Malaysia tau! Kat gambar kenapa tulis SPF 30? Maaf la akhah amek gambar dari YOUTH US. Sinar UV Malaysia adalah lebih tinggi dari US dan SPF 50 adalah lebih sesuai. YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50 ini membantu melembabkan kulit serta memberi nutrisi kepada kulit pada waktu siang. Selain itu, moisturizer juga bertindak melindungi kulit bukan sahaja dari sinar UV, malah dari pencemaran persekitaran.

5. YOUTH® Advanced Renewal Night Cream- Krim Malam

Ada yang rela keluar naked face bila bangun tidur? Ya, bila dan cuba night cream dari YOUTH ni, kulit terasa halus, anjal dan segar. YOUTH® Advanced Renewal Night Cream boleh digunakan sebelum tidur setiap malam. Selain membantu melembutkan dan melembabkan kulit anda, krim malam ini juga bertindak memperbaharui sel kulit semasa kita sedang tidur! Menarik sangat.

6. YOUTH® Radiance C + E 

Seperti yang kita sedia maklum, vitamin C dan E merupakan sahabat baik kepada kulit. YOUTH® Radiance C + E di dalam kapsul emas bertujuan melindungi dan memelihara kandungan semulajadi yang kaya dengan vitamin C dan E iaitu 20% lebih pekat berbanding jenama lain. Tujuan YOUTH® Radiance C + E adalah untuk :

  • Meningkatkan keserian kulit
  • Mencerahkan tona kulit
  • Melicinkan tekstur kulit
  • Mengurangkan bintik penuaan
  • Menegangkan kulit
  • Mencegah dan mengurangkan kedutan
  • Menghasilkan sel baru

7. YOUTH® Activating BB Cream – Krim Wajah (Beauty Balm)

YOUTH® Activating BB Cream mengandungi Vitamin C, Vitamin E, B% dan lebih istimewa ia dilengkapi dengan polifenol anggur muscadine yang membantu melindungi kulit dari radikal  bebas. Selain itu, BB Cream ini juga menyubur, melindungi, membaiki dan menghidratkan kulit anda supaya kulit lebih lembut dan anjal!

Dan satu perkara yang paling saya ingat, TIADA satu pun company yang boleh menggabungkan 2 perkara ini dengan sempurna KECUALI Shaklee. Satu-satunya dan PERTAMA di dunia iaitu :

  1. 100% Natural Skin Care. Bebas dri 2500 bahan kimia merbahaya yang biada ada di dalam produk penjagaan wajah lain di pasaran.

2. 100% jaminan keberkesanan melalui ujian klinikal dan dermatologi.

Tak sabar nak mencuba Shaklee YOUTH skincare? Nantikan kemunculannya Mac 2018. Tak lama dah, dah boleh menabung dari sekarang untuk dapatkan set penjagaan kulit yang sangat ekslusif dan premium dari Shaklee.

Kepada rakyat Malaysia yang mementingkan kecantikan serta penampilan wajah yang sentiasa segar tanpa perlu memikirkan risiko breakout, Shaklee YOUTH Skincare merupakan produk penjagaan wajah paling tepat!!

Inginkan testimoni pertama Shaklee YOUTH Skincare dari rakyat Malaysia sendiri? Klik pautan ini dan pastinya anda akan kagum dengan hasil penggunaan TIDAK SAMPAI 30 HARI Shaklee YOUTH Skincare ini. KLIK untuk TESTIMONI

Nantikan kemunculan Shaklee YOUTH Skincare pada MAC 2018. Pre Order di buka sekarang!!

Untuk sebarang kemusykilan dan pertanyaan. Hubungi saya untuk info lanjut mengenai Shaklee YOUTH Skancare.

Shaklee Independen Distributor

Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Facebook : Maziah Jamaludin

5 comments for “Shaklee YOUTH Skincare : YOUTH Shaklee 100% Dijamin Berkesan

  1. f February, 2018 at 6:16 pm

    wow…bebas 2500 bahan merbahaya..hebatnya

  2. f February, 2018 at 10:32 am

    Tak sabarnya nak tunggu Youth keluar!

  3. f February, 2018 at 1:42 pm

    Wahh bestnya.

  4. Eve
    f February, 2018 at 8:13 pm

    Youth memang awesome..

  5. f February, 2018 at 11:23 pm

    best sangat guna youth
    aziana recently posted…Testimoni dan Review Youth™ Shaklee – Kekal Muda, JelitaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.