Set Penjagaan Kulit YOUTH Dijamin Semulajadi dan 100% Bebas Kimia

Takut nak cuba produk baru?

Risau produk baru tidak sesuai dan jadikan kulit lebih teruk?

Produk baru ada jaminan selamat ke?

Jika anda mencari produk menjagaan kulit yang 100% dijamin semulajadi, bebas dari 1500 bahan kimia merbahaya, dijamin selamat dan berkesan,Shaklee YOUTH Skincare adalah jawapan bagi anda.Kajian selama 8 tahun melahirkan Shaklee YOUTH Skincare di mana ia merupakan set penjagaan wajah terbaik di dunia bertaraf premium dan berkualiti tinggi.

Ramuan Bahan Semulajadi menghasilkan Shaklee YOUTH Skincare

Tahukah anda kesan penggunaan Shaklee YOUTH Skincare ini sudah mula dapat dirasai seawal 1 minggu hingga 1 bulan menjadikan ia suatu produk yang sangat hebat. Kulit lebih bersih, flowless, jeragat mula pudar dengan masa yang singkat, parut lama pada wajah mulai hilang, pori-pori semakin mengecil, kulit yang kusam semakin berseri dan jerawat semakin terkawal. Ia adalah berita gembira untuk rakyat Malaysia!

Opsss, nanti dulu!!

Ini sesuatu yang WAJIB anda tahu. Shaklee YOUTH Skincare telah dibangunkan oleh saintis bertauliah Shaklee dan pakar kecantikan selama 8 tahun bagi memastikan produk ini betul-betul berkesan dan selamat sebelum ia dipasarkan. Jom kita lihat apakah bahan aktif semulajadi YOUTH Skincare ini.

Ramuan Shaklee YOUTH Skincare #1 : Muscadine Grape

 • Anggur Muscadine adalah salah satu daripada tumbuhan semulajadi yang paling jarang ditemui dan merupakan anggur paling tahan lasak.
 • Muscadine grape mengandungi polifenol kaya dengan antioksidan melindungi dan memperbaiki sel DNA dalam masa yang sama menghalang dari kolagen dan elastin semulajadi kulit merosot.

Ramuan Shaklee YOUTH Skincare #2 : Lotus Japonicus

 • Bertindak mengaktifkan protein yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. Ia menjadikan kulit lebih anjal dan mengurangkan kedutan.

Ramuan Shaklee YOUTH Skincare #1 : Ekstrak Stem Sel Buah Epal dan Vitamin A

 • Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract bertindak mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit
 • Ia juga bantu mengekalkan dan memperbaiki tisu kulit agar kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut serta lebih lama.
 • Hal ini menjadikan kulit kelihatan lebih muda.

Ramuan Shaklee YOUTH Skincare #4 : Ekstrak dari Buah Scisandra Chinensis 

 • Herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea secara tradisional untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit.
 • Sesuai untuk semua jenis kulit
 • Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semula jadi dan antioksidan.
 • Gabungan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract membekalkan lebih banyak nutrient dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

Ramuan Shaklee YOUTH Skincare #5 : Vital Repair + Complex (Vitamin, Botanical)

 • Vital Repair+complex bertiindak sebagai agen anti oksida dan begitu penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit
 • Menggalakkan penghasilan sel kulit sihat

Dan perkara yang wajib anda tahu bahawa,gabungan bahan-bahan tersebut menghasilkan Shaklee YOUTH Skincare yang dijamin selamat dan berkesan untuk kegunaan semua jenis kulit.

KLIK UNTUK TESTIMONI PERTAMA YOUTH

Tak sabar nak mencuba Shaklee YOUTH skincare? Nantikan kemunculannya Mac 2018. Tak lama dah, dah boleh menabung dari sekarang untuk dapatkan set penjagaan kulit yang sangat ekslusif dan premium dari Shaklee.

Kepada rakyat Malaysia yang mementingkan kecantikan serta penampilan wajah yang sentiasa segar tanpa perlu memikirkan risiko breakout, Shaklee YOUTH Skincare merupakan produk penjagaan wajah palingg tepat!!

Inginkan testimoni pertama Shaklee YOUTH Skincare dari rakyat Malaysia sendiri? Klik pautan ini dan pastinya anda akan kagum dengan hasil penggunaan TIDAK SAMPAI 30 HARI Shaklee YOUTH Skincare ini.

Nantikan kemunculan Shaklee YOUTH Skincare pada MAC 2018. Pre Order di buka sekarang!!

Untuk sebarang kemusykilan dan pertanyaan. Hubungi saya untuk info lanjut mengenai Shaklee YOUTH Skancare.

Shaklee Independen Distributor

Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Facebook : Maziah Jamaludin

2 comments for “Set Penjagaan Kulit YOUTH Dijamin Semulajadi dan 100% Bebas Kimia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.