Rahsia 1001 Khasiat VIVIX – Revolusi Terbaik Shaklee

VIVIX Shaklee Terbaik

Vivix Shaklee merupakan produk terbaru Shaklee yang baru sahaja sampai ke Malaysia pada tahun 2012. Vivix adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan pelifenol.

Vivix Shaklee mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix sangat unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri dari sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi TERBAIK DI DUNIA.

bahan aktif

Kajian bertahun-tahun telah dibangunkan oleh Shaklee Syarikat No. 1 Suppilemnt makanan di Amerika menunjukkan impak kepada 4 mekanisma penting penuaan pada tahap selular dalam ramuan Vivix.

Vivix Shaklee bertindak dengan 4 cara:

1)      Mempertahankan sel (Cell defence)

1 mempertahankan sel

 

Pengawalan ginetik menyumbang kepada dateriorasi (kemerosotan) umur pada tahap selular. Di dalam satu penemuan utama kajian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix Shaklee mengaktifkan satu pengawalan ginetik utama yang membanti mempertahankan sel serta melambatkan penuaan tahap selular.

2. Memberi tenaga kepada sel (Cell Energy)

2 memberi tenaga kepada sel

 

Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix Shaklee menggalakkan Biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

3 . Membaiki Sel (Cell Repair)

3 membaiki sel

 

Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hamper sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pangkalan data ginetik menghasilkan satu ‘typo’ atau kesilapan yang lebih dikenali sebagai mutasi sel. Ramuan Vivix Shaklee membaiki sel-sel DNA.

4. Meningkatkan prestasi Sel (Cell Performance)

   4 meningkatkan prestasi sel

 

Penimbunan Protein AGE (advanced Glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap selular yang akan mengganggu kekuatan dan usia sel. ramuan Vivix Shaklee adalan 10 kali lebih kuat dari resvetarol (kandungan uniik dalam anggur ‘muscadine’) untul melambatkan pembentukan protein AGE

Fakta Hebat Tentang Vivix Shaklee

Fakta 1 : Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak,tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dala wain merah.

Fakta 2: Satu hidangan Vivix Shaklee mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain.

Fakta 3: Vivix Shaklee juga tidak mengadungi alkohol dan Vivix Shaklee terbukti10 kali ganda lebih bertenaga daripada resveratrol.Mengandungi bahan semulajadi tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix Shaklee ternyata HALAL!

Fakta 4 : Vivix Shaklee ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu the sehari mampu membekalkan ORAC value yang diperlukan tubuh iaitu 3000 – 5000 ORAC sekiranya dibandingkan dengan minuman jus lain.

*ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods.

surat khabar

10 Kebaikan Vivix Shaklee:

  1. Awet muda dan anti penuaan – Menggalakkan penuaan yang sihat
  2. Membantu melawan sel kanser – merencatkan sel kanser dari menjadi lebih serius.
  3. Mengurangkan risiko sakit jantung – melindungi jantung
  4. Mengurangkan komplikasi kencing manis / diabetis mellitus.
  5. Meningkatkan kesihatan sendi – melindungi saraf
  6. Mengurangkan risiko nyanyuk
  7. Membantu proses penurunan berat badan
  8. Menyokong kesihatan mata.
  9. Menigkatkan tahap imunisasi
  10. Menggalakkan kesihatan keseluruhan.

Vivix Shaklee terbukti menyelesaikan masalah penyakit-penyakit serius antaranya:

– Darah tinggi

–  Kencing manis / Diabetis

–  Sakit jantung (kardiovaskular)

–  Nyanyuk (Alzheimer)

–  Masalah sendi dan tulang (Arthritis dan Osteoporosis)

–  Gout

–  Letih

– Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)

– Masalah kulitn berkedut dan pigmentasi

–  kanser dan tumor

–  Katarak dan masalah mata

–  Masalah saraf

–  Tahap imunisasi yang rendah – lembat sembuh

Vivix Shaklee Terjual Lebih Sejuta AS, Kanada..

bantu-lambat-tua-shaklee1

Di Shaklee, satu produk yang Berjaya mencetuskan revolusi terbaru iaitu anti penuaan selular Vivix Shaklee adalah jawapan untuk semua masalah-masalah di atas.

Biasanya kami menyarankan sekiranya mengambil Vivix Shaklee, tidak perlu mengambil supplement lain. Hal ini kerana harganya yang agak mahal. Akan tetapi, tidak salah untuk mengambil Vivix Shakleedengan supplement lain kerana ia memberi kesan sinergi bila diambil bersama-sama. walaubagaimanapun, Vivix Shaklee sahaja sudah cukup untuk memperbaiki sel,menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.

**Sekiranya pengambilan pelbagai jenis ubat atau supplement menjadi kesukaran bagi anda,cukup dengan Vivix Shaklee yang hanya memerlukan 1 SUDU TEH sahaja untuk sehari. Mudah kan?

Usah berhenti berusaha.Semua penyakit ada ubatnya kecuali mati, itu janji Allah. Kita manusia akan sentiasa di uji. Jika redha dengan setiap dugaan,pasti bertemu behagia di kemudian hari. Ajal maut di tangan Allah.Jangan sesekali putus asa. Selain itu,berdoalah kerana Dialah yang member penyakit dan Dia jugalah yang menyembuhkannya.

Dapatkan Vivix Shaklee hari ini dengan harga yang pasti berbaloi!

Bukan itu sahaja, kami juga menawarkan SPECIAL OFFER, especially sekiranya anda berhasrat untuk menjana pendapatan dari rumah.

vivix galore

Beli 2 botol Vivix Shaklee dan dapatkan KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA dan Vivix dengan HARGA  YANG LEBIH MENARIK

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.

order-sekarang

Klik SINI untuk Panduan Mudah Cara Pembelian Secara Online

kambing

daftar-sekarang

Shaklee Independen Distributor

Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Facebook : Maziah Jamaludin

 

1 comment for “Rahsia 1001 Khasiat VIVIX – Revolusi Terbaik Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.