Assalamualaikum..
Selepas Januari hadir dengan pelbagai kejutan dari Shaklee, kini tiba giliran Februari yang tidak kurang juga hebatnya. Di harap bulan yang pendek ini bukan halangan untuk kita mendapatkan yang terbaik untuk kesihatan kita. Alhamdulillah pada bulan Februari ini, yang dinantikan adalah promosi bagi Vitalea Iron Complex, Ostematrix, Vitalea For Children dan Advaced Joint Healt Tablet (AJHT). Ada 3 tawaran menarik dengan 4 produk Shaklee menanti anda. Lets Check Them Out!!
- Promosi Beli 6 Percuma 1 (RP RM532.50)
- Twin Pack Less 5%(RP RM177.50)
- Multivitamin lengkap untuk keperluan harian anda!
2. Ostematrix
- Promosi Beli 6 Percuma 1 (RP RM366)
- Twin Pack Less 5% (RP RM122)
- Sahabat baik tulang anda!
- Promosi Beli 3 Percuma 1 (RP RM333.00)
New Improved Formula Vita-lea for children. Ia merupakan multivitamin dalam bentuk tablet berperisa anggur yang pastinya digemari oleh ank anda. Sebotol boleh tahan 1-2 bulan. Bulan ini sahaja, Promosi Beli 3 Percuma 1 dan jom Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee dengan pelbagai keistimewaan untuk anda!
4. Advaced Joint Healt Tablet, AJHT
- Promosi Beli 3 Percuma 1 (RP RM372.00)
- Rawatan terbaik untuk sakit sendi.
Pasti penngamal tegar produk Shaklee akan teruja dengan tawaran menarik ini kan?? Bulan ini sangat menguntungkan terutamanya mereka yang mengutamakan kesihatan seisi keluarga. Anda juga boleh menghadiahkan kepada diri sendiri, ibu bapa, anak dan memperkenalkan kepada rakan-rakan. Hubungi saya segera untuk mendapatkan tawaran yang menarik ini.
Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang
Call / sms / WhatsApp : +6017-6258658
Email : maziahjamaludin@gmail.com
Fanpage : Healthy Vita Garden
Facebook : Maziah Jamaludin