Penghidap Strok Semakin Pulih Dengan Vivix Shaklee

Masalah strok sememangnya sesuatu yang digeruni. Apatahlagi ia datang secara mengejut tanpa tanda seperti serangan jantung. Tiba-tiba sahaja pesakit boleh rebah dan apabila sedar sahaja mulalah episod duka berlaku. Ada anggota bahagian yang tidak boleh digerakkan, pertuturan terjejas dan paling menakutkan bila pesakit terus lumpuh.

health-stroke

Bagaimana Strok Terjadi?

Strok adalah serangan mengejut di bahagian otak dan berlaku apabila bekalan darah ke otak tidaka mencukupi atau terjejas. Untuk terus berfungsi, otak memerlukan bekalan darah yang membawa oksigen dan nutrien penting. Apabila saluran darah di otak tersumbat, bekalan darah akan terhenti dan sel-sel otak akan kekurangan oksigen dan nutrien. Hal ini menyebabkan sel sel tersebut mula mati dan pesakit akan mengalami strok dengan pantas dan senyap hanya dalam beberapa ketika. Kerosakan sel-sel otak akan menjejaskan fungsi deria, pertuturan dan pergerakan bergantung di bahagian otak yang mana mengalami kerosakan.

Antara penyebab utama strok ini ialah kolesterol berlebihan dalam badan di mana kolesterol ini boleh membuatkan salur darah tersumbat.

Bagaimana Vivix Membantu Pesakit Strok Pulih dan Kembali Sihat?

Pastinya sudah ramai yang tahu bahawa Vivix Shaklee berupaya mencegah serangan stroke malah juga berkesan membantu dalam pemulihan pesakit stroke dengan SEGERA!

vivix strok

klik untuk beli

  • Vivix membantu membaiki dan melindungi sel dari peringkat DNA yang mati, rosak dan abnormal akibat serangan strok
  • Vivix membantu mengaktifkan semula sel-sel saraf yang rosak akibat serangan strok dan menggalakkan sel menjadi sihat semula.
  • 4 ramuan semulajadi Vivix menggalakkan pertumbuhan serta mengaktifkan mitokondria (penjana tenaga) dalm sel-sel tubuh.
  • Ramuan Vivix juga adalah 10 kali ganda lebih tinggi berbanding resveratrol (kandungan yang terdapat pada anggur muscadine) yang membantu meningkatkan hayat serta keutuhan sel.
  • Vivix membantu menurunkan kolestrol dalam darah dan menghalang pengoksidaan kolestrol jahat (LDL). Oksidasi LDL ini mampu menyebabkan berlakunya serangan jantung/kardiovaskular.
  • Kandungan vivix yang tinggi antioksida membantu meningkatkan sistem prtahanan tubuh.
  • Estrak Elderberry dalam ramuan Vivix mampu melindungi tubuh dari serangan jantung, strok dan kardiovaskular.
  • Ekstrak lobak ungu membantu dalam kesihatan salur darah, platlet, dan lipoprotein yang mampu mengurangkan risiko penyakit koronari jantung.
  • Ramuan Vivix sangat membantu dalam pengawalan tekanan darah, menurunkan kolesterol malah membantu mengekalkan berat badan ideal
  • Pengguna Vivix telah menunjukkan bukti bahawa Vivix banyak membantu pemulihan pesakit stroke.

Alternatif Yang Boleh Diambil Oleh Penghidap Strok Untuk Kembali Sembuh

Mari kita ikuti Suami Puan Hafza Aein

Kisah Puan Hafza ni memang menyedihkan, Alhamdulillah Puan Hafza membuat pilihan yang tepat dengan pemberian Vivix kepada suaminya.

strok vivix

April 2014

Saya Hafza Aein. Ini suami saya yang mengalami stroke pada APRIL 2014. Doktor mengesahkan otak kirinya membengkak dengan cepat. Hanya pembedahan pembukaan tempurung kepala sahaja yang dapat menyelamatkan nyawa suami. Saya bersetuju tanpa berfikir panjang kerana tiada pilihan lain.

Pada MEI 2014, suami masih lagi tidak sedar dan doktor memberitahu saya yang sel-sel otak di bahagian otak kiri telah mati dan ada 3 kemungkinan yang terjadi pada suami. Sama ada tidak dapat mengingat siapa diri dia dan ahli keluarga, atau boleh mengingat tapi cepat lupa ataupun mengalami masalah pertuturan.

Alhamdulillah, Allah Maha Besar, bila dia dah sedar, dia masih ingat akan kami sekeluarga. Cuma yang menjadi masalah bila setiap pertuturan dia menjadikan kami tidak faham.

Mulai dari itu, saya cuba bagi vivix setiap malam dengan 1 sudu kecil dan berdoa setiap kali saya bagi pada dia untuk pulihkan sel-sel yang dah mati di otak sebab otak kiri merupakan otak untuk bertutur dan mengira.

Alhamdulillah, hampir setahun saya berikan vivix, pertuturan suami semakin pulih dan doktor pun puji suami nampak semakin berseri dan banyak cakap. Suka saya bila doktor cakap macam tu.

Terima kasih shaklee telah membantu menyembuhkan suami saya dan keluarga.

KLIK SINI untuk lebih lagi testimoni mengenai Vivix dan Strok

Setiap penyakit ada ubatnya. Berusahalah dan cubalah rawatan alternatif ini untuk kesembuhan.

Justeru, adakah anda hanya berdiam diri dan termenung tanpa kuasa tindakan? Perlukan konsultasi terlebih dahulu? Hubungi nombor saya yang tertera di bawah. Percuma sahaja!

Sesungguhnya tiada yang lebih membahagiakan selain melihat insan yang tersayang kembali sihat dan mampu mengukir senyum.

Klik SINI untuk Panduan Mudah Cara Pembelian Secara Online

kambing

klikdisinidaftarsekarang-300x90

Shaklee Independen Distributor

Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Facebook : Maziah Jamaludin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.