Pengedar Shaklee Terbesar Putrajaya

Pengedar Shaklee Putrajaya

Alhamdulillah, Pengedar Shaklee kini hampir dengan anda!!

Berita baik bagi pengguna vitamin SHAKLEE di sekitar Putrajaya, Cyberjaya, Bangi,Puchong, Serdang, Kajang, Seri Kembangan,  Putra Perdana. Kini anda boleh mendapatkan vitamin SHAKLEE kesayangan anda tanpa perlu menunggu abang posmen datang ke rumah anda. Anda hanya perlu menghubungi saya, Pengedar Shaklee Putrajaya di talian 017-6258658.

Pengedar Shaklee di Putrajaya, Cyberjaya, Bangi,Puchong, Serdang, Kajang, Seri Kembangan,  Putra Perdana. Hubungi saya untuk COD di 017-6258658. Dijamin ADA READY STOK

Pengedar Shaklee Putrajaya

Pengedar Shaklee Putrajaya 0176258658

Penghantaran Shaklee di Putrajaya

Saya, pengedar shaklee menyediakan perkhidmatan penghantaran atau Cash On Delivery (COD) di kawasan sekitar Putrajaya, Cyberjaya, Bangi, Putra Mahkota, Bangi,Puchong, dan UPM. Sekiranya anda berada di luar kawasan, saya turut menyediakan penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia, Sabah dan Sarawak. Jika anda tidak keberatan, anda juga boleh menerjah ke kediaman kami di Presint 14, Putrajaya.

Kelebihan Membeli Produk Shaklee Dengan Saya

Saya menjamin penghantaran yang cepat ,harga yang menarik serta konsultasi terbaik kepada pelanggan kami bagi memastikan anda mendapat manfaat dan kebaikan Shaklee secara optimum. Anda tidak perlu risau kerana kami mempunya READY STOCK.

Alhamdulillah, feedback dari pelanggan-pelanggan kami amat positif selaku pengedar shaklee disini dan menjadikan kini kami telah meluaskan sayap untuk perkhidmatan COD hampir di Seluruh Malaysia melalui Pengedar shaklee kami.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee mahupun untuk menjana pendapatan dengan Shakleedengan menjadi pengedar shaklee, anda boleh menghubungi saya pada bila-bila masa. Saya sangat berbesar hati jika dapat membantu anda bagi mengubah tarap kesihatan mahupun taraf ekonomi keluarga melalui biz Shaklee.

Salam Sayang,shaklee

Pengedar Shaklee Putrajaya

Pengedar Shaklee Putrajaya 017 6258658

Pengedar Shaklee- Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Facebook : Maziah Jamaludin

 

 

2 comments for “Pengedar Shaklee Terbesar Putrajaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.