Pengedar Shaklee Temerloh, Bera Dan Kerayong (Pn. Asmida 012-9038949)

Alhamdulillah, Shaklee kini sudah berada di kawasan Temerloh Dan Bandar Bera!!

Berita baik bagi pengguna vitamin SHAKLEE di sekitar Temerloh, Bandar Bera, Kerayong, Bandar Triang dan Felda gugusan Bera. Kini anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee kesayangan anda tanpa perlu menunggu abang posmen datang ke rumah anda.

Anda hanya perlu menghubungi saya Puan Asmida di talian 012-9038949. Saya menyediakan perkhidmatan penghantaran atau Cash On Delivery (COD) di kawasan sekitar Temerloh, Bandar Bera, Kerayong, Bandar Triang dan Felda-felda gugusan Bera.

Sekiranya anda berada di luar kawasan, saya turut menyediakan penghantaran produk shaklee secara pos ke seluruh Malaysia, Sabah dan Sarawak. Jika anda tidak keberatan, anda juga boleh menerjah ke kediaman kami di Taman Jati, Bandar Bera.

Shaklee Luar Biasa! Kenapa saya katakan Shaklee Luar Biasa?

Sebenarnya saya sudah lama mengamalkan produk Shaklee. Produk pertama yang saya ambil ialah ostematrix untuk masalah sakit lutut, nak solat pun susah. Bila mengamalkan ostematrix secara konsisten Alhamdulillah sakit lutut saya hilang dengan izin Allah.

Kemudian saya pencuba Vivix dan Phytocol ST untuk kolestrol. Bacaan gula  dalam darah menjadi stabil dan kolestrol turun dari 8.0 kepada 5.3!! Dari itu saya merasakan Shaklee merupakan produk yang sangat berkualiti, selamat, semulajadi dan terbukti berkesan,saya rasakan ini sesuatu yang WAJIB dikongsi.

Antara produk kegemaran saya adalah Vivix, Ostematrix, Alfalfa Complex, Vitamin C dan ESP.

Sebagai seorang ibu kepada sepasang cahaya mata, suatu kepuasan apabila saya dapat berikan yang terbaik buat keluarga. Alhamdulillah produk Shaklee memberi kesan yang positif kepada kesihatan saya sekeluarga. Dari situ saya melihat suatu peluang untuk menjana income dengan Shaklee bagi membantu rakan-rakan dan surirumah untuk menjana pendapatan tambahan dengan Shaklee.

Saya bersyukur kerana berada di bawah naungan kumpulan yang sangat aktif, leader yang berdedikasi dan rakan-rakan yang sangat positif. Bisnes Shaklee sangat luar biasa!!

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee mahupun untuk menjana pendapatan dengan Shaklee, anda boleh menghubungi saya pada bila-bila masa.

Saya sangat berbesar hati jika dapat membantu anda bagi mengubah tarap kesihatan mahupun taraf ekonomi keluarga melalui bisnes Shaklee.

Mengapa Anda Wajib dapatkan Shaklee Dari Saya?

  • Saya menjamin penghantaran produk Shaklee yang cepat dan efiyen.
  • Saya akan memberikan konsultansi produk shaklee terbaik kepada pelanggan bagi memastikan anda mendapat manfaat dan kebaikan Shaklee secara optimum.

Alhamdulillah, feedback dari pelanggan-pelanggan shaklee amat positif dan menjadikan kini kami telah meluaskan sayap untuk perkhidmatan COD hampir di Seluruh Malaysia melalui agen-agen shaklee.

Bagaimana Ingin Membuat Pembelian Produk Shaklee?

Produk Shaklee hanya dijual melalui pengedar shaklee/Shaklee independent Dsitributor atau anda boleh walk in sendiri di Cawangan Shaklee atau boleh terus buat pembelian dengan pengedar shaklee online .KLIK SINI untuk mencari wakil COD kami di kawasan anda. Ada beberapa cara untuk anda membuat pembelian produk Shaklee. Anda boleh menghubungi saya di talian 012-9038949 untuk info lanjut.

Home Office Shaklee Malaysia

  • Branch Shaklee di Malaysia hanya ada 6 buah,  iaitu seperti berikut:
  • Branch Shaklee di Malaysia
  • Branch Shaklee Pulau Pinang – Bandar Sunway, Seberang Jaya
  • Branch Shaklee Perak – Ipoh
  • Branch Shaklee Kuala Lumpur – Taman Sri Rampai
  • Branch Shaklee Johor – Taman Molek Johor Bahru
  • Branch Shaklee Kelantan – kota Bharu
  • Branch Shaklee Sabah – Kota Kinabalu

Jika anda Berada berhampiran dengan cawangan Shaklee dalam senarai atau berdekatan dengan Home Office anda boleh terus pergi dan dapatkan sendiri.

Namun begitu hanya Ahli Shaklee yang membeli produk kerana WAJIB ada Nombor ID, Mudah Sahaja nak dapatkan ID sendiri, hanya klik DAFTAR SEKARANG dan  isi butir-butir anda.

Mudah je kan nak dapatkan produk Shaklee beserta konsultasi tip top.

Mulakan Bisnes Shaklee Dengan Mentor Yang Berkaliber.

Sekiranya anda juga ingin bersama kami membina empayar dengan Shaklee, lakukan pilihan bijak dengan mendaftar bersama kumpulan yang proaktif dan sedia memberikan bimbingan sepanjang masa.

Kami dari kumpulan iReach, Supermom, OSF dan Celikvitamin Group, sangat aktif dengan pelbagai aktiviti bagi memastikan pengedarnya sentiasa mendapat info yang terkini. Segalanya bermula dengan anda!

Daftar Ahli Shaklee Hari Ini Juga!!

Sekiranya anda ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee yang sah dengan kami, anda boleh menghubungi  Puan Asmida di talian 012-9038949 dan pendaftaran anda diuruskan sepenuhnya oleh pengedar Shaklee kami yang komited dan berdedikasi ini.

Keistimewaan dan kelebihan menjadi ahli Shaklee sah berdaftar antaranya selain dapat beli dengan harga murah, anda boleh dapat bimbingan dan nasihat kesihatan percuma untuk produk Shaklee yang anda ambil untuk sebarang masalah kesihatan

Terima kasih dan salam sayang dari kami Pengedar Shaklee Bandar Bera.

Puan Asmida Shahadan

Kawasan COD: Temerloh – Bandar Bera – Kerayong – Bandar Triang – Felda Gugusan Bera

Hubungi / whatsapp: 012-9038949

Facebook : Asmida Shahadan

Website : www.ibuammar.com

Facebook Page : Nutrisi Ibu Hamil

1 comment for “Pengedar Shaklee Temerloh, Bera Dan Kerayong (Pn. Asmida 012-9038949)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.