Pengedar Shaklee Tawau, Kota Kinabalu Dan Semporna Untuk COD Shaklee

Alhamdulillah, berita baik bagi pengguna vitamin SHAKLEE di sekitar Tawau!!

Shaklee kini sudah berada di kawasan Tawau, Kota Kinabalu dan Semporna.Kini anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee kesayangan anda dengan lebih mudah beserta khidmat nasihat yang terbaik tanpa perlu menunggu abang posmen datang ke rumah anda.

Saya Nik Farida merupakan pengedar Shaklee Sabah aktif di sekitar Tawau, Kota Kinabalu dan Semporna. Anda boleh terus menghubungi saya di talian ‘hotline’ 019-880 2563.untuk sebarang pertanyaan, khidmat nasihat berkenaan vitamin serta membuat pesanan.

Pengedar/Stokis Shaklee Untuk COD Likas, Kampung Likas, UMS, Bandar Kota Kinabalu.

Whatsapp Saya Sekarang

 

Pengedar Shaklee Sabah dan Penasihat Nutrisi Anda.

Sudah lebih  7 tahun saya bermastautin di daerah Tawau, Sabah. Kebiasaannya, saya akan kerap ke Kota Kinabalu untuk pelbagai urusan sama ada rasmi atau bercuti. Jadi, tiada masalah untuk saya berurusan COD dengan anda di Kota Kinabalu.

5 Sebab Mengapa Anda Perlu memilih Saya Sebagai Konsultan Shaklee Anda

1. Mempunya Ready Stok Untuk Delivery (COD)

Alhamdulillah, anda kini boleh mendapatkan prosuk Shaklee dengan lebih cepat dan mudah. Ready stok sentiasa ada bagi memenuhi permintaan anda yang mementingkan kesihatan dengan mengamalkan produk Shaklee.

2. Pengguna Shaklee Setelah Sekian Lama

Saya merupakan pengguna tegar produk Shaklee. Apabila merasakan khasiatnya, saya merasakan ianya WAJIB untuk berkongsi kebaikan serta keberkesanan produk ini. Lebih meyakinkan saya apabila produk Shaklee berasaskan sains dan alam semulajadi.

3. Agen Shaklee Yang Komited Sejak 2016. 

Saya sudah lama mengamalkan Shaklee dan sejak 2016, Shaklee menjadi sebahagian daripada pendapatan saya. Sebagai SID Pro, adalah menjadi tanggungjawab saya untuk membantu anda untuk mencapai tahap kesihatan yang diinginkan melalui produk Shaklee.

4. Koinsultansi yang Pantas, Mesra dan Professional.

Setiap pembelian dengan saya, ia menjadi tanggungjawab saya untuk memberikan konsultansi yang lengkap mengenai setiap produk yang diambil. 

5. Menjana Pendapatan Dengan Shaklee

Bonus bagi setiap pengguna tegar produk Shaklee yang mendaftar keahlian,Shaklee menyediakan platform untuk anda menjana pendapatan dari 3,4,5 hingga ke 6 angka sebulan. Bagaimana caranya? pastikan anda memilih wakil yang berdediksi dan pastinya kumpulan kami adalah antara yang paling aktif di Malaysia.

Bagaimana Ingin Membuat Pembelian Produk Shaklee?

Produk Shaklee hanya dijual melalui pengedar shaklee/Shaklee independent Dsitributor atau anda boleh walk in sendiri di Cawangan Shaklee atau boleh terus buat pembelian dengan pengedar shaklee online .KLIK SINI untuk mencari wakil COD kami di kawasan anda. Ada beberapa cara untuk anda membuat pembelian produk Shaklee. Anda boleh menghubungi saya di talian  019-880 2563 untuk info lanjut.

Branch Shaklee di Malaysia hanya ada 6 buah,  iaitu seperti berikut:

Branch Shaklee di Malaysia

  1. Branch Shaklee Pulau Pinang – Bandar Sunway, Seberang Jaya
  2. Branch Shaklee Perak – Ipoh
  3. Branch Shaklee Kuala Lumpur – Taman Sri Rampai
  4. Branch Shaklee Johor – Taman Molek Johor Bahru
  5. Branch Shaklee Kelantan – kota Bharu
  6. Branch Shaklee Sabah – Kota Kinabalu

Home Office Shaklee Malaysia

 

Jika anda Berada berhampiran dengan Branch shaklee dalam senarai atau berdekatan dengan Home Office anda boleh terus pergi dan dapatkan sendiri.

Namun begitu hanya Ahli Shaklee yang membeli produk kerana WAJIB ada Nombor ID, Mudah Sahaja nak dapatkan ID sendiri, hanya klik DAFTAR SEKARANG dan  isi butir-butir anda.

Mudah je kan nak dapatkan produk Shaklee beserta konsultasi tip top.

Mulakan Bisnes Shaklee Dengan Mentor Yang Berkaliber.

Sekiranya anda juga ingin bersama kami membina empayar dengan Shaklee, lakukan pilihan bijak dengan mendaftar bersama kumpulan yang proaktif dan sedia memberikan bimbingan sepanjang masa.

Kami dari kumpulan iReach dan Celikvitamin Group, sangat aktif dengan pelbagai aktiviti bagi memastikan pengedarnya sentiasa mendapat info yang terkini. Segalanya bermula dengan anda!

 

 

Daftar Ahli Shaklee Hari Ini Juga!!

Sekiranya anda ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee yang sah dengan kami, anda boleh menghubungi  saya, Nik Farida di talian  019-880 2563 dan pendaftaran anda diuruskan sepenuhnya oleh pengedar Shaklee kami yang komited dan berdedikasi ini.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee kami, saya mengalu-alukan kedatangan anda. Hubungi saya sekarang!

Nik Nur Farida bt Nik Lah

Facebook : Nik Farieda

Shaklee ID : 1238516

Contact: +6019-8802563

Shaklee Independent Distributor

Tawau, Semporna dan Kota Kinabalu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.