Shaklee Independent Distributor – Pengedar Shaklee Cheras 017-9572570 (Puan Izzati)

Alhamdulillah, Shaklee kini sudah berada di kawasan Cheras!!

Berita baik bagi pengguna vitamin SHAKLEE di sekitar Cheras,Bandar Tun Hussein Onn, Bandar Tun Razak, Bandar Sri Permaisuri dan Alam Damai. Kini anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee kesayangan anda tanpa perlu menunggu abang posmen datang ke rumah anda.

Anda hanya perlu menghubungi Pengedar Shaklee, saya di talian 017-9572570. Saya menyediakan perkhidmatan penghantaran atau Cash On Delivery (COD) di kawasan sekitar Cheras, Bandar Tun Hussein Onn, Bandar Tun razak, AEON Cheras Selatan, Taman Connought, Bandar Sri Permaisuri, Alam Damai, Cheras Cental dan Batu 9.

Sekiranya anda berada di luar kawasan cheras, saya turut menyediakan penghantaran produk shaklee secara pos ke seluruh Malaysia, Sabah dan Sarawak. Jika anda tidak keberatan, anda juga boleh menerjah ke kediaman kami di Taman Segar,Cheras.

Shaklee Luar Biasa! Kenapa saya katakan Shaklee luar biasa?

Sebenarnya saya sudah sudah lama bersama Shaklee tetapi hanya sebagai pengguna shaklee sahaja. Tetapi apabila merasakan Shaklee merupakan produk yang sangat berkualiti, selamat, semulajadi dan terbukti berkesan,saya rasakan ini sesuatu yang WAJIB dikongsi.

Sebagai seorang ibu, suatu kepuasan apabila saya dapat berikan yang terbaik buat keluarga. Alhamdulillah produk Shaklee memberi kesan yang positif kepada kesihatan saya sekeluarga. Dari situ saya melihat suatu peluang untuk menjana income dengan Shaklee bagi membantu rakan-rakan dan surirumah untuk menjana pendapatan tambahan dengan Shaklee.

Saya bersyukur kerana berada di bawah naungan kumpulan yang sangat aktif, leader yang berdedikasi dan rakan-rakan yang sangat positif. Bisnes Shaklee sangat luar biasa!!

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee mahupun untuk menjana pendapatan dengan Shaklee, anda boleh menghubungi saya pada bila-bila masa.

Saya sangat berbesar hati jika dapat membantu anda bagi mengubah tarap kesihatan mahupun taraf ekonomi keluarga melalui biz Shaklee.

Kenapa Anda Wajib dapatkan Shaklee Dari Saya?

  • Saya menjamin penghantaran produk SHaklee yang cepat dan efiyen.
  • Saya akan memberikan konsultansi produk shaklee terbaik kepada pelanggan bagi memastikan anda mendapat manfaat dan kebaikan Shaklee secara optimum.
  • Anda tidak perlu risau kerana kami mempunya READY STOCKproduk shaklee
  • Alhamdulillah, feedback dari pelanggan-pelanggan shaklee amat positif dan menjadikan kini kami telah meluaskan sayap untuk perkhidmatan COD hampir di Seluruh Malaysia melalui agen-agen shaklee.

Bagaimana Ingin Membuat Pembelian Produk Shaklee?

Produk Shaklee hanya dijual melalui pengedar shaklee/Shaklee independent Dsitributor atau anda boleh walk in sendiri di Cawangan Shaklee atau boleh terus buat pembelian dengan pengedar shaklee online .KLIK SINI untuk mencari wakil COD kami di kawasan anda. Ada beberapa cara untuk anda membuat pembelian produk Shaklee. Anda boleh menghubungi saya di talian 017-9572570 untuk info lanjut.

Branch Shaklee di Malaysia hanya ada 6 buah,  iaitu seperti berikut:

Branch Shaklee di Malaysia

1. Branch Shaklee Pulau Pinang – Bandar Sunway, Seberang Jaya

2. Branch Shaklee Perak – Ipoh

3.Branch Shaklee Kuala Lumpur – Taman Sri Rampai

4. Branch Shaklee Johor – Taman Molek Johor Bahru

5. Branch Shaklee Kelantan – kota Bharu

6. Branch Shaklee Sabah – Kota Kinabalu

Home Office Shaklee Malaysia

The Pinnacle, Persiaran Lagoon,
Bandar Sunway, Selangor Darul Ehsan.

Jika anda Berada berhampiran dengan Branch shaklee dalam senarai atau berdekatan dengan Home Office anda boleh terus pergi dan dapatkan sendiri.

Namun begitu hanya Ahli Shaklee yang membeli produk kerana WAJIB ada Nombor ID, Mudah Sahaja nak dapatkan ID sendiri, hanya klik DAFTAR SEKARANG dan  isi butir-butir anda.

Mudah je kan nak dapatkan produk Shaklee beserta konsultasi tip top.

Mulakan Bisnes Shaklee Dengan Mentor Yang Berkaliber.

Sekiranya anda juga ingin bersama kami membina empayar dengan Shaklee, lakukan pilihan bijak dengan mendaftar bersama kumpulan yang proaktif dan sedia memberikan bimbingan sepanjang masa.

Kami dari kumpulan iReach dan Celikvitamin Group, sangat aktif dengan pelbagai aktiviti bagi memastikan pengedarnya sentiasa mendapat info yang terkini. Segalanya bermula dengan anda!

Daftar Ahli Shaklee Hari Ini Juga!!

Sekiranya anda ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee yang sah dengan kami, anda boleh menghubungi  Puan Izzati di talian 017-9572570  dan pendaftaran anda diuruskan sepenuhnya oleh pengedar Shaklee kami yang komited dan berdedikasi ini.

Keistimewaan dan kelebihan menjadi ahli Shaklee sah berdaftar antaranya selain dapat beli dengan harga murah, anda boleh dapat bimbingan dan nasihat kesihatan percuma untuk produk Shaklee yang anda ambil untuk sebarang masalah kesihatan

Terima kasih dan salam sayang dari kami Pengedar Shaklee Cheras.

Pn. Izzati Ibrahim

Kawasan COD: Bandar Tun Razak –Bandar Sri Permaisuri – Bandar Tun Hussein Onn – Alam Damai – Cyberjaya

Hubungi / whatsapp: 017-9572570
Facebook : Nur Izzati Ibrahim

Website : Diari Rutin Kesihatan

Sekiranya anda mempunyai aplikasi Whatsapp,klik link untuk terus menghubungi saya : http://www.wasap.com/60179572570

2 comments for “Shaklee Independent Distributor – Pengedar Shaklee Cheras 017-9572570 (Puan Izzati)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.