Pengedar Shaklee Parit Buntar, Taiping dan USM Nibong Tebal

Pengedar Shaklee Parit Buntar, Taiping dan USM Nibong Tebal

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Nama saya Puan Norhaizan. Saya adalah pengedar sah Shaklee di Parit Buntar, Bagan Serai, Taiping dan USM Nibong Tebal dan saya boleh dihubungi di nombor 016-2079434.

Bersedia untuk COD produk Shaklee di sekitar Parit Buntar, Bagan Serai, Taiping dan USM Nibong Tebal . Tapi, bagi mereka yang di luar kawasan jangan bimbang, sebab saya boleh membuat penghantaran secara pos di seluruh Malaysia.

Kelebihan Pembelian Produk Shaklee Melalui Puan Norhaizan

Memahami keperluan dan kehendak pelanggan yang memerlukan produk dengan cepat, “ready stok items” is available untuk kebanyakan produk shaklee sekiranya anda mendapatkannya dengan Puan Norhaizan.

Selain daripada service yang cepat dan pantas, setiap pembelian produk juga didatangkan khas dengan konsultasi premium secara percuma. Konsultasi merangkumi cadangan produk yang sesuai, maklumat tentang produk dan juga cara pengambilan yang betul untuk memaksimumkan kesan selepas pengambilan.

Bagi yang tidak berada disekitar kawasan di atas , tidak perlu risau kerana Puan Norhaizan juga melakukan penghataran melalui pos laju, gdex dan citylink ke seluruh Malaysia

Peluang Menjana Pendapatan Tambahan Dengan Shaklee

Sekiranya anda merupakan seorang pelanggan yang bijak dan ingin mendapatkan produk shaklee dengan harga yang lebih jimat dan berbaloi, anda boleh terus menghubungi Puan Norhaizan untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk dengan harga ahli.

Selain daripada pembelian dengan harga yang lebih jimat, banyak kelebihan sekiranya anda mendaftar sebagai ahli.

Bagi yang berminat untuk menjadikan Shaklee sebagai peluang menjana pendapatan, sangat dialu-alukan.

Kenapa Bisnes Shaklee Bistes Terbaik Bagi Saya?

Saya merupakan  ibu kepada 4 orang cahaya mata. Saya mula terdetik untuk menjadikan Shaklee sebagai pendapatan sampingan apabila melihat ramai berjaya dalam bisnes Shaklee. Banyak sangat sebab mengapa saya suka dan memilih bisnes ni..

1. Tidak perlu modal yang besar. RM75 je dah boleh terus mula berniaga.
2. Tidak perlu sewa kedai
3. Tidak perlu ada pekerja
4. Tidak perlu simpan stok
5. Tak perlu beratur kat pejabat pos untuk pos barang kepada customer. Syarikat uruskan.
6. Tidak tertakluk kepada masa tertentu, 5-8 jam waktu bekerja.
7. Boleh bekerja di mana2 dan pada bila2 masa.
8. Banyak pilihan medium pemasaran yang sesuai, facebook, instagram, blog banyak lagi.
9. Banyak pilihan bonus yang ada. Usahakan untuk dapat je.
10. Ada support group
11. Ada mentor
12. Ada kelas-kelas percuma dan juga berbayar dengan yuran yang minima
13. Bahan marketing disediakan. Tinggal nak guna je.
14. Sistem adil dan telus. Anda buat,anda dapat. Walaupun baru join bulan lepas, anda boleh dapat bonus lebih daripada yang join 6 tahun lepas.
15. Anda upline atau downline bukan menjadi masalah. Bisnes anda, anda yang jalankan sendiri. Tiada istilah cantas mencantas,caras mencaras.
16. Bisnes yang boleh diwariskan kepada anak-anak.
.
Sebenarnya banyak lagi kelebihan bisnes Shaklee. Apa yang penting adalah memilih kumpulan yang betul. Alhamdulillah, saya sertai group yang sangat aktif dan banyak membantu saya untuk membina empayar dalam nbisnes Shaklee.

Produk Shaklee Merupakan Suppliment Terbaik Dunia?

Shaklee membuat kolaborasi dengan universiti-universiti ternama di USA. Salah satunya adalah University of California Berkeley yg menduduki carta TOP TEN dalam ranking universiti-universiti dunia termasuk sekali lah UM, UMS, UTP dan sebagainya. Bayangkan UM yg no 1 di Malaysia, dalam world ranking di tempat ke-411. UTP pun di tangga 1944, atas sikit drp UMS. Ini top ten dan lebih spesifik lg, tempat ke-4.

Ini pula Dr Elizabeth Blackburn, yg mendapat Anugerah Nobel dalam Perubatan, juga bekerjasama dgn Shaklee dalam produk yg berkait rapat dgn dengan kajiannya yakni telomere – VIVIX.

Ramai atlet-atlet dunia yang ‘DIKUASAKAN’ oleh Shaklee atau lebih mudah kita selalu dengar, “POWER BY SHAKLEE”. Berbeza bila kita sebut “Sponsor By…” . Dikuasakan maksudnya mereka sendiri yang menggunakan produk Shaklee. Selain itu, angkasawan juga menggunakan produk Shaklee dalam misi-misi mereka.

Seperti yang kita ketahui, atlet dan angkasawan ini memerlukan disiplin makan dan nutrisi yang sangat ketat bagi memastikan stamina dan kesihatan mereka pada tahap optimum. Jadi, bukan sebarangan produk yang mereka boleh ambil. tetapi mereka memilih Shaklee sebagai makan tambahan. Mengapa? Pastinya Shaklee adalah produk yang terbaik.

Daftar Ahli Shaklee Hari Ini Juga!!

Sekiranya anda ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee yang sah dengan kami, anda boleh menghubungi  saya di talian   016-2079434  dan pendaftaran anda diuruskan sepenuhnya oleh pengedar Shaklee kami yang komited dan berdedikasi ini. Yuan keahlian hanya RM75, dan anda akan mendapat kits keahlian Shaklee yang lengkap dengan panduan produk dan panduan bisnes. Anda juga layak untuk mendapat harga ahli yang jauh lebih murah dan berbaloi-baloi.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee kami, saya mengalu-alukan kedatangan anda. Hubungi saya sekarang!

Bantu saya untuk bantu anda. Moga kita sama-sama dapat hidup sihat dan
bahagia di dunia, apatah lagi di akhirat.
[Whatsapp Saya Sekarang!]

Facebook : Norhaizan Mahamad Shari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.