Pengedar Shaklee Langkawi, Kedah 0124455434 (Pn. Hanattrah)

Berita baik bagi pengguna setia produk Shaklee di negeri Kedah!!

Assalamualaikum, saya Puan Hanattrah atau lebih mesra dengan panggilan Pn. Natt,merupakan pengedar sah Shaklee anda yang mesra dan komited. Sekiranya anda berminat untuk membuat pembelian beserta konsultasi ekslusif, hubungi saya di talian Hotline 0124455434.

Kawasan COD  sekitar Pulau .Langkawi antaranya Padang Maksirat, Air Hangat, Pekan Kuah, Kuala Kedah, Pokok Sena, Alor Setar, Jabi dan kawasan sekitar.

Saya kini bertugas di Pulau Langkawi tetapi setiap hujung minggu, saya akan pulang ke kediaman di Pokok Sena.

Sekiranya anda berada di luar kawasan, saya turut menyediakan penghantaran secara pos melalui Gdex. Citylink & Poslaju ke seluruh Malaysia, Sabah dan Sarawak. Jika anda tidak keberatan, anda juga boleh menerjah ke kediaman kami di Pokok Sena.

Bagaimana Saya Jatuh Cinta Dengan Shaklee

3-4 tahun lepas, kawan sekeliling saya ramai yang menjadi ahli Shaklee dan saya pernah ambil Alfalfa Complex dan Herblax. Namun begitu, saya tidak mengamalkan secara konsisten.

Semasa hamil anak kedua saya mencari supplement untuk hilangkan masalah kekejangan pada waktu malam.Masalah saya semakin serius memandangkan saya kekurangan kalsium dan saya  tidak suka minum susu tepung.

Saya mencuba Ostematrix dan hasilnya sangat memuaskan! Masalah kekejangan saya hilang dan terlintas niat untuk mendaftar keahlian. Memandangkan produk Shaklee ni sangat bagus dan berkualiti, saya merasakan ia WAJIB dikongsikan.

Alhamdulillah, tahun 2017 saya telah mendaftar keahlian Shaklee kerana ingin mencari supplement untuk kesihatan dan kecantikan diri.  Selain boleh meningkatkan tahap kesihatan sendiri, ia memberi peluang kepada saya untuk membantu lebih ramai lagi yang menghadapi masalah seperti saya

Jadi Ahli Untuk  Lebih Jimat Dan menjana Pendapatan Sampingan

Alhamdulillah, kini sudah ramai mulai sedar kepentingan supplement. Ramai yang mendaftar keahlian untuk mendapatkan supplement untuk diri sendiri dan keluarga dengan harga yang lebih berbaloi.

Namun begitu, ramai juga yang mula menjadikan Shaklee sebagai pendapatan sampingan  dan ada yang menjalankan bisnes Shaklee sebagai pendapatan utama.

Sekiranya anda berminat untuk mendaftar keahlian dan mendapat pelbagai kelebihan sebagai ahli, hubungi saya ,Puan Natt di talian 0124455434 sekarang!!

Mulakan Bisnes Shaklee Dengan Mentor Yang Berkaliber.

Sekiranya anda juga ingin bersama kami membina empayar dengan Shaklee, lakukan pilihan bijak dengan mendaftar bersama kumpulan yang proaktif dan sedia memberikan bimbingan sepanjang masa.

Kami dari kumpulan iReach dan Celikvitamin Group, sangat aktif dengan pelbagai aktiviti bagi memastikan pengedarnya sentiasa mendapat info yang terkini. Segalanya bermula dengan anda!

Dimana Branch Shaklee dan Home office shaklee

Di Kedah dukacitanya tiada Branch Shaklee buat masa ini. Namun anda masih boleh dapatkan produk kesayangan anda daripada pengedar shaklee boleh terus hubungi / whatsapp saya ditalian 0124455434 mendapatkan produk shaklee.

Branch Shaklee di Malaysia hanya ada 6 buah,  iaitu seperti berikut:

Branch Shaklee di Malaysia

1. Branch Shaklee Pulau Pinang – Bandar Sunway, Seberang Jaya

2. Branch Shaklee Perak – Ipoh

3.Branch Shaklee Kuala Lumpur – Taman Sri Rampai

4. Branch Shaklee Johor – Taman Molek Johor Bahru

5. Branch Shaklee Kelantan – kota Bharu

6. Branch Shaklee Sabah – Kota Kinabalu

Home Office Shaklee Malaysia

Bandar Sunway, Selangor Darul Ehsan.

Oleh itu, untuk terus dapatkan product shaklee secara “walkin” ke branch atau HO anda perlu mempunyai ID ahli shaklee.

Jika anda Berada berhampiran dengan Branch shaklee dalam senarai atau berdekatan dengan Home Office anda boleh terus pergi dan dapatkan sendiri.

Namun begitu hanya Ahli Shaklee yang membeli produk kerana WAJIB ada Nombor ID, Mudah Sahaja nak dapatkan ID sendiri, hanya klik DAFTAR SEKARANG dan  isi butir-butir anda.

Mudah je kan nak dapatkan produk Shaklee beserta konsultasi tip top.

Pn. Hanattrah (Nat)

Sms/call/whatsapp: 0124455434

COD: Pulau Langkawi iaitu Kuah, padang matsirat, Air Hangat, Kuala Kedah, Alor Setar, Pokok Sena, Jabi dan Kawasan Sekitar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.