Pengedar Shaklee Seri Putra. Mesra Dan Cepat!

Pengedar Shaklee Seri Putra. Mesra Dan Cepat!

Berita baik buat pengguna Shaklee yang berada di sekitar Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota, Nilai, Impian Putra, Pekan Bangi dan Bandar Baru Bangi. Hanya perlu menghubungi saya, Puan Aizah Mohd di talian 017-305 3031.

Wakil Pengedar Shaklee Seri Putra, sedia memberi perkhidmatan COD serta consultation yang terbaik dalam pengambilan supplement dan info kesihatan.

Alhamdulillah`Pengedar Shaklee kini berada di tempat anda!

pengedar shaklee bangi

Sekiranya anda mencari pengedar Shaklee dan berada di luar kawasan tetapi mahukan khidmat nasihat yang terbaik, anda boleh juga membuat pembelian dengan saya kerana perkhidmatan pos juga ditawarkan untuk seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.

Jika tidak keberatan, anda juga dialu-alukan untuk mendapatkan Vitamin Shaklee di kediaman kami di Apartment Melati, Bandar Seri PutraPengedar Shaklee Seri Putra. Mesra Dan Cepat!

Mengapa Anda Perlu Beli Dengan Saya?

  • Mempunyai READY STOCK untuk penghantaran segera
  • Jaminan khidmat nasihat untuk setiap pembelian bagi memastikan anda mendapat khasiat dan manfaat yang optimum dari  Shaklee.

Alhamdulillah banyak feedback positif dari pelanggan setia dan baru kami. Apa yang diharapkan hanyalah agar mendapat yang terbaik untuk mengubah dan meningkatkan tahap kesihatan anda dan keluarga.

Bagaimana Untuk Mendapatkan Sendiri Produk Shaklee Di Branch?

Ingin membuat pembelian sendiri (Walk In) di HQ atau branch Shaklee tetapi tidak mempunyai ID, belum mendaftar keahlian dan tidak tahu bagaimana untuk membuat pembelian?

Ingin Terus Mendaftar Secara ONLINE? 

klikdisinidaftarsekarang-300x90

Anda boleh menghubungi saya di talian 017- 305 3031 untuk maklumat lanjut mengenai pembelian produk, info produk serta perkhidmatan COD. Setiap pembelian dari kami akan disertakan khidmat nasihat pengambilan vitamin secara EKSLUSIF bagi memastikan anda mendapat manfaat optimum dari pengambilan produk Shaklee.

Shaklee Luar Biasa! Mengapa Saya katakan SHAKLEE luar biasa?

Niat sebenar saya untuk menceburkan diri dalam Shaklee pada asalnya hanya untuk membantu suami dengan menjana pendapatan sampingan sebagai pengedar Shaklee. Alhamdulillah, dari seorang staff Petronas yang bekerja di KLCC, kini bergelar WAHM.

Syukur,syukur, syukur kini apa yang dapat saya lihat di mana saya mampu untuk membantu lebih ramai orang dalam penjagaan dan meningkatkan tahap kesihatan.Di samping itu, saya juga dapat membantu rakan-rakan dan suri rumah dalam menjana pendapatan sampingan.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk mahupun untuk menjana pendapatan dengan Shaklee, anda boleh menghubungi saya pada bila-bila masa.Saya sangat berbesar hati jika dapat membantu anda bagi mengubah tarap kesihatan mahupun taraf ekonomi keluarga melalui biz Shaklee.

Salam Sayang Dari,

pengedar-shaklee bangi 1

Boleh hubungi / Mesej / Whassap saya di :-

017 305 3031

                         Pengedar Shaklee Seri Putra. Mesra Dan Cepat!

COD –> Bandar Seri Putra – Bukit Mahkota – Impian Putra – Nilai – Pekan Bangi – Bandar Baru Bangi

Facebook : Aizah Azlem

Fanpage : Butik Sihat Comel

Blog : www.butiksihatcomel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.