Pengedar Shaklee Aktif Sekitar Shah Alam (Puan Zaiton 019-3492815)

Berita Baik Untuk Pengguna Tegar Shaklee Sekitar Shah Alam Dan Subang!!

Assalamualaikum, saya Puan Zaiton atau lebih mesra dikenali sebagai Kak Ton,ibu kepada 4 orang cahaya mata berumur antara 12 hingga 21 tahun.  Saya merupakan pengedar sah Shaklee di kawasan Shah Alam dan Subang. Sekiranya anda berminat untk mendapatkan produk Shaklee beserta konsultansi mengenai keperluan nutrisi yang betul, anda boleh menghubungi saya di talian 019-3492815.

Kawasan COD sekitar Shah Alam dan Subang antaranya, Kampung Melayu Subang, Subang Permai, Subang Perdana, Taman Bukit Subang, Denai Alam dan kawasan berhampiran.

Saya kini bertugas sebagai seorang guru dan bisnes Shaklee adalah sebahagian dari pendapatan sampingan saya.

Sekiranya anda berada di luar kawasan, saya turut menyediakan penghantaran secara pos melalui Gdex. Citylink & Poslaju ke seluruh Malaysia, Sabah dan Sarawak. Jika anda tidak keberatan, anda juga boleh menerjah ke kediaman kami di Kampung Melayu Subang.

Bagaimana Saya Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Produk pertama yanag saya ambil adalah Ostematrix. Ostematrix merupakan pil kalsium lengkap dengan vitamin D, sangat membantu saya dalam masalah lenguh-lenguh badan terutamanya apabila usia semakin meningkat. Perkara yang paling saya teruja apabila masalah rabun dekat saya juga semakin baik. Jika dahulu saya sukar untuk melihat tulisan yang kecil, kini Alhamdulillah semakin jelas.

Sejak dari itu, saya mula berkongsi kebaikan Shaklee kepada keluarga saya. Apabila adik saya mengalami retak tulang bahu akibat kemalangan, saya menyarankan pengambilan Ostematrix dan Omega Guard dan Alhamdulillah tulang bercantum dengan baik dan kesihatannya semakin pulih dengan izin Allah.

Memandangkan produk Shaklee ni sangat bagus dan berkualiti, saya merasakan ia WAJIB dikongsikan.

Alhamdulillah, tahun 2017 saya telah mendaftar keahlian Shaklee kerana ingin mencari supplement untuk kesihatan diri dan keluarga.  Selain boleh meningkatkan tahap kesihatan sendiri, ia memberi peluang kepada saya untuk membantu lebih ramai lagi yang menghadapi masalah seperti saya

Jadi Ahli Untuk  Lebih Jimat Dan menjana Pendapatan Sampingan

Alhamdulillah, kini sudah ramai mulai sedar kepentingan supplement. Ramai yang mendaftar keahlian untuk mendapatkan supplement untuk diri sendiri dan keluarga dengan harga yang lebih berbaloi.

Namun begitu, ramai juga yang mula menjadikan Shaklee sebagai pendapatan sampingan  dan ada yang menjalankan bisnes Shaklee sebagai pendapatan utama.

Sekiranya anda berminat untuk mendaftar keahlian dan mendapat pelbagai kelebihan sebagai ahli, hubungi saya ,Puan Zaiton  di talian 019-3492815 sekarang!!

Mulakan Bisnes Shaklee Dengan Mentor Yang Berkaliber.

Sekiranya anda juga ingin bersama kami membina empayar dengan Shaklee, lakukan pilihan bijak dengan mendaftar bersama kumpulan yang proaktif dan sedia memberikan bimbingan sepanjang masa.

Kami dari kumpulan iReach dan Celikvitamin Group, sangat aktif dengan pelbagai aktiviti bagi memastikan pengedarnya sentiasa mendapat info yang terkini. Segalanya bermula dengan anda!

Dimana Branch Shaklee dan Home Office Shaklee

Walaupun HQ di Bandar Sunway dan cawangan Kuala Lumpur di Wangsa Maju, namun anda masih boleh dapatkan produk kesayangan anda daripada pengedar shaklee boleh terus hubungi / whatsapp saya ditalian 019-3492815 mendapatkan produk shaklee.

Branch Shaklee di Malaysia hanya ada 6 buah,  iaitu seperti berikut:

Branch Shaklee di Malaysia

1. Branch Shaklee Pulau Pinang – Bandar Sunway, Seberang Jaya

2. Branch Shaklee Perak – Ipoh

3.Branch Shaklee Kuala Lumpur – Taman Sri Rampai

4. Branch Shaklee Johor – Taman Molek Johor Bahru

5. Branch Shaklee Kelantan – kota Bharu

6. Branch Shaklee Sabah – Kota Kinabalu

Oleh itu, untuk terus dapatkan product shaklee secara “walkin” ke branch atau HO anda perlu mempunyai ID ahli shaklee.

Jika anda Berada berhampiran dengan Branch shaklee dalam senarai atau berdekatan dengan Home Office anda boleh terus pergi dan dapatkan sendiri.

Namun begitu hanya Ahli Shaklee yang membeli produk kerana WAJIB ada Nombor ID, Mudah Sahaja nak dapatkan ID sendiri, hanya klik DAFTAR SEKARANG dan  isi butir-butir anda.

Mudah je kan nak dapatkan produk Shaklee beserta konsultasi terbaik. Hubungi saya Puan Zaiton 019-3492815, Pengedar Shaklee anda!!

Pn. Zaiton Hasan

Kawasan COD: Shah Alam – Kampung Melayu Subang – Subang permai – Subang Perdana – Taman Bukit Subang – Denai Alam

Hubungi / whatsapp: 019-3492815
Facebook : Zaiton Hasan Ishak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.