Pengalaman Manis Berpantang Dengan Set Berpantang Terbaik

Pengalaman setiap kali bersalin memang tidak akan sama. Kita hanya boleh menjangka dan membayangkan apa yang akan berlaku tetapi hakikatnya, setiap kali bersalin pasti meninggalkan memori tersendiri. Proses bersalin menyebakan wanita kehilangan banyak darah, menjadi sangat lemah dan pelbagai risiko lain seperti bengkak susu, sembelit, meroyan (Postpartum Depression), luka lambat sembuh, jahitan terbuka dan banyak lagi. Macam mana nak kata pengalaman manis selepas bersalin ni?

Impian Berpantang Setiap Wanita

Bagi wanita, alangkah bahagianya jika dilayan bak permaisuri, ber ‘babymoon’ sepanjang berpantang. Dato’ Seri Siti Nur Haliza dimanjakan dengan pakej penjagaan berpantang yang sangat ekslusif, seronok kan? Namun begitu, tidak semua orang mampu untuk mebelanjakan beribu ringgit untuk berpantang dengan selesa. Tatapi anda masih ada pilihan untuk tidak menjadi mak lampir atau zombi semasa berpantang. Jom kita baca pengalaman Puan Nurul Suwana berpantang anak ketiga.

[PENGALAMAN MANIS BERPANTANG ANAK KETIGA DENGAN SET BERPANTANG SHAKLEE]

Assalamualaikum. Saya Nurul Suwana Bt Abu Bakar berumur 31 tahun seorang ibu dan mempunyai 3 orang anak.

Sue ingin kongsikan pengalaman berpantang anak ketiga dengan set berpantang shaklee..bermulanya tahu diri hamil sue dah ambil set hamil setiap hari sehingga la bersalin..

kalau dulu bila tahu mengandung sue hanya ambil ubat yang klinik bekalkan. Bila makan jadi pening nak muntah mungkin tak sesuai dgn sue dan bila tak makan tekanan darah rendah..asyik kena marah dengan nurse sebab hb low nanti effect kepada baby. Sue juga ada masalah sembelit yg teruk dan selalu kejang kaki semasa kehamilan sebelum.

Tetapi berbeza dengan kehamilan ketiga ini..Sue amalkan set hamil shaklee, Pernah juga ada masalah hb low diawal kehamilan..itu pun disebabkan alahan tak boleh bau makanan..makan muntah, tapi tak lama kandungan masuk ke usia 4 bulan semuanya kembali normal.

sepanjang kehamilan ke 3 kurangnya kejang kaki kurang masalah sembelit dan hb kembali cantik..yang best nya hamil kali ni sue bebas dari kencing manis..anak yang dulu sue kena kencing manis sehingga terpaksa cucuk insulin..

sepanjang tempoh bersalin alhamdulillah tidak mengalami kontraksi yang lama, tiada koyakan bersalin, dan cepat discaj..sebelum masuk ke labour room sue mengambil 6 biji pil ostematrix untuk mengurangkan kontraksi.

selepas dibenarkan discaj sepanjang tempoh rawatan susulan jaundis anak diklinik tiada masalah dan kali ini tiada lg episod berkampung didalam wad seperti abang-abang yang lain.

Berpantang sendiri bersama dengan 2 orang hero sangat mencabar, nasib la sue ambil set pantang yg ada b complex membantu sue daripada stress dan meroyan dan lecithin mengurangkan bengkak susu.

Selain daripada kekal bertenaga dengan set berpantang bonus yang sue dapat alhamdulillah susu meriah, sehingga kini awliya sudah berumur 1 tahun 2 bulan masih lagi menyusu badan berbanding abang-abang nya sebelum ini hanya sampai usia empat bulan sahaja.

Tiada lagi mimpi ngeri sembelit ketika berpantang. Set berpantang yang sue ambil ialah Vitalea, Vitamin C Sustained Release, B complex, Ostematrix, Esp (Energizing Soy Protein) dan Alfalfa Complex.Alhamdulillah sue yakin dgn pilihan sue kerana produk shaklee ini dijamin selamat , semulajadi dan berkesan.

 

Jika ibu-ibu tercari-cari set berpantang sue syorkan ibu-ibu mencuba set berpantang shaklee kerana sue sendiri dapat kesan positif yang sangat berbeza ketika berpantang sebelum ini..

ini lah shaklee effect Sue.

Alhamdulillah, seronok membaca kisah Puan Sue. Ya, kita belajar dari pengalaman yang lepas. Bila sudah anak yang ketiga, ibu-ibu lebih bijak untuk menangani sebarang kemungkinan dan risiko yang bakal ditempuhi semasa berpantang. Sediakan payung sebelum hujan dan dapatkan set berpantang terbaik buat ibu dan bayi. Ibu menjadi lebih sihat dann cergas, susu ibu pun meriah dan bayi pun sihat. InysaAllah. Jom kenali Set Berpantang Shaklee dengan lebh dekat.

Set Berpantang Shaklee Yang Mampu Dimiliki!

Ramai yang masih tercari-cari info mengenai Set Bersalin Shaklee yang sangat ekslusif ini. Jom kita ketahui kebaikan Set Bersalin Shaklee ini yang bukan sahaja memberi kecergasan kepada ibu, ia juga mampu mengelak masalah sembelit, bengkak susu, meningkatkan penghasilan susu ibu, mengurangkan risiko sakit belakang dan lengkap dengan jamu moden. Pastinya pengalaman berpantang dengan Set Bersalin Shaklee ini lebih indah.

Set Bersalin Shaklee terdiri daripada :

  • Energizing Soy Protein (ESP)
  • Vitamin C Sustainer Release
  • Alfalfa Complex
  • Ostematrix
  • Vitalea Iron Complex
  • B Complex
  • Omega Guard

Apakah kelebihan Set Bersalin Shaklee ini?

  • Mempercepatkan proses penyembuhan luka bersalin
  • Sesuai untuk ibu yang bersalin secara normal atau pembedahan
  • Meningkatkan penghasilan susu ibu
  • Menjadikan ibu lebih cergas dan bertenaga
  • Menstabilkan ibu dan menjadikan ibu lebih tenang
  • Mengecutkan rahim dan merapatkan miss V dengan cepat
  • Penghasilan sel darah serta sel baru dengan lebih cepat
  • Mengurangkan risiko keguguran rambut
  • Bantu menurunkan berat ibu dengan cepat dan selamat
  • Elak sembelit dan bengkak susu

Best kan Set Bersalin Shaklee ni? Sudah ramai ibu-ibu yang bertukar kepada set bersalin Shaklee ini. Sebarang pertanyaan, ingin membuat pembelian dan konsultansi, anda boleh hubungi saya dengan klik sahaja link di bawah.

[Set Berpantang Shaklee]

Pembelian Set Bersalin Shaklee pastinya memberi kepuasan kepada ibu-ibu semasa proses berpantang. Tunggu apa lagi, dapatkan Set Berpantang anda sekarang juga. Nikmati saat indah bersama yang tersayang.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan ataupun anda inginkan vitamin semulajadi Shaklee, anda boleh terus hubungi saya seperti dibawah 🙂

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.

order-sekarang

Klik SINI untuk Panduan Mudah Cara Pembelian Secara Online

kambingUntuk sebarang kemusykilan dan pertanyaan. Sila hubungi saya untuk konsultasi premium: 

Shaklee Independen Distributor

Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Vitamin Sihat

Facebook : Maziah Jamaludin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.