Kelebihan 8 Ramuan Botani Semulajadi Dalam Res-V Shaklee

ResV merupakan produk terbaru Shaklee dan telah dilancarkan pada 1 Mac 2020. Pada awal pelancaran, permintaan ResV terlalu tinggi dan stok habis lebih awal dari yang dijangka. Produk baru tetapi sudah ada permintaan yang tinggi? Ya, sebab mereka percaya kepada kualiti dan keberkesanan produk Shaklee terutamanya ResV itu sendiri. Apakah yang terkandung di dalam ResV ye? Jom baca dengan lebih lanjut.

Apakah Kelebihan 8 Ramuan Botani Semulajadi Dalam Res-V Shaklee?

Ramuan ResV Shaklee terdiri dari 8 jenis botani semulajadi yang telah dipilih dengan teliti oleh saintis-saintis terkemuka beserta penyelidikan canggih secara global yang dibangunkan bertahun-tahun lamanya. Ramuan ResV Shaklee mengandungi prorietari dan menawarkan spektrum polifenol yang luas dan menjadikan ResV Shaklee 30% lebih berkuasa untuk mengekalkan tahap kesihatan yang lebih baik. Ciri-ciri utama Res-V adalah:

  • Semulajadi
  • Tanpa pewarna tiruan
  • Tanpa pemanis tiruan
  • Tanpa pengawet
  • Tanpa warna tiruan
  • Tanpa gluten tambahan

Ramuan ResV Shaklee #1: Anggur Muscadine

Anggur Muscadine adalah buah anggur yang luar biasa. Ciri-ciri unik ini membolehkan Anggur Muscadine mempunyai sifat antioksidan yang sangat berkuasa iaitu 6 hingga 8 kali lebih daripada beri biru dan jumlah asid Elagik dan Elagithanin, iaitu sejenis polifenol yang sangat tinggi. Kedua-dua polifenol yang terkenal dengan pelbagai manfaat kesihatan.

Ramuan ResV Shaklee #2 : Japanese Knotweed

Japanese Knotweed atau dikenali sebagai Polygium Cuspidatum adalah perenial yang besar berasal dari Asia. Ia juga ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Japanese Knotweed ini kaya dengan Resveratrol. Resveratrol adalah salah satu polifenol yang paling banyak dikaji dan telah mendapat reputasi untuk kesihatan yang lebih baik.

Ramuan ResV Shaklee #3 : Lobak Ungu

Lobak ungu merupakan salah satu sumber semulajadi yang kaya dengan antioksidan. Walaupun semua jenis lobak adalah sihat dan bernutrisi, lobak ungu mengandungi antioksidan berkuasa iaitu Antosianin dan Lutein yang mempunyai manfaat kesihatan luar biasa.

Ramuan ResV Shaklee #4 :  Chebulic Myrobalan (Buah Kaduka)

Chebulic Myrobalan adalah herba teraputik Ayurveda. Chebulic Myrobalan mengandungi polifenol penting seperti Asid Galik dan Asid Elagik.

Ramuan ResV Shaklee #5 : Anggur Hitam (Blackcurrant)

Anggur hitam sangat kaya dengan vitamin, sehingga dikenali sebagai “superstar vitamin”. Sumber vitamin C yang sangat baik hampir empat kali ganda lebih banyak daripada buah oren. Anggur hitam juga mengandungi Polifenol Antosianin dan Sianidin.

Ramuan ResV Shaklee #6 : Buah delima (Pomegranate)

Buah delima adalah salah satu buah yang paling sihat di dunia. Buah delima kaya dengan nutrien penting dan turut dikaitkan dengan kandungan polifenol yang tinggi seperti Elagitanin, Asid Elagik, dan Flavonoid lain (Quercetin, kaempferol dan luteolin glycosides).

Ramuan ResV Shaklee #7 & #8: Hampas Anggur dan Anggur Merah

Buah anggur merah kaya dengan antioksidan dan serat. Kulit dan biji anggur yang boleh dimakan, kaya dengan antioksidan, terutamanya Resveratrol. Ia juga mengandungi polifenol seperti Proantosianidin.

Keistimewaan ResV

Untuk pengetahuan anda, Kapsul ResV lebih pejal berbanding supplement kapsul Shaklee yang lain. Fungsinya agar kandungan ResV tidak teroksida dan bertujuaan untuk mengekalkan kandungan Polifenol.

Kapsul ResV mengandungi 2 selaput iaitu :
✿ Selaput bahagian luar kapsul diselaputi dengan bovine (lembu)
✿ Selaput bahagian dalam kapsul pula diselaputi dengan hampas kulit anggur / biji anggur.

Mengikut piawaian KKM, ResV didaftarkan sebagai traditional medicine walaupun ResV ini bukan ubat. Sebab itu, dibahagian kotak ResV terpapar semua ramuan yang terkandung dalam ResV dan merupakan produk yang mendapat kelulusan dari pihak KKM.

Bagaimana Untuk Mendapatkan ResV Dengan Harga Yang Berbaloi-Baloi?

Untuk pengetahuan anda, bahan-bahan yang terdapat dalam ResV adalah sangat ekslusif dan telah dipaternkan secara saintifik. Oleh itu, harganya sangat berpatutan dan dengan pembelian sebotol ResV sahaja, anda sudah layak untuk mendapat keahlian Shaklee secara PERCUMA!

Untuk membuat pesanan, anda boleh klik link di bawah dan terus ke talian Whatsapp saya untuk pertanyaan lanjut.

Maziah 017-6258658

Maziah 017-6258658

Maziah 017-6258658

COD : Nilai, Nilai Impian, Bukit Mahkota, bandar Seri Putra, Bangi, Kajang, Putrajaya, Desa Pinggiran Putra, Cyberjaya

* Penafian: “Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.”

 

1 comment for “Kelebihan 8 Ramuan Botani Semulajadi Dalam Res-V Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.