Beli Vivix Shaklee Dengan Harga Penjimatan Termurah Sekarang!

 Wow, ini sememangnya berita gembira kerana Vivix merupakan supplement antioksidan tertinggi dan yang paling berkuasa setakat ini berbanding produk antioksidan yang lain.Vivix 10 kali ganda lebih baik dari makanan resveretrol tunggal dan dihasilkan daripada 4 jenis sumber tumbuhan yang jarang kita ketahui tetapi mengandungi khasiat yang sangat luar biasa dan tidak hairanlah jika Vivix juga dikenali sebagai tonik ajaib.

vivix3Vivix juga mengandungi polifenol-polifenol lain yang sangat menyokong kekuatan antioksidan dan membantu dalam melawan radikal bebas yang mempercepatkan proses penuaan sel. Proses penuaan bermaksud sel-sel dalam tubuh kita tidak lagi berlaku pemulihan atau pembaharuan. Radikal bebas merupakan musuh utama tubuh kita di mana mampu merosakkan sel-sel tubuh. Ia sama seperti pokok yang tidak dibaja, semakin lama semakin tidak mengeluarkan buah, semakin layu dan akhirnya akan mati.

siapa-yang-memerlukan-vivixApabila berlaku pembaharuan dari peringkat sel, barulah tubuh kita akan menjadi lebih awet muda, semakin sihat dan bertenaga sekaligus membaiki taraf kesihatan termasuklah kepada pesakit diabetes, darah tinggi, sakit sendi, sakit jantung mahupun kanser. Sebab itu juga apabila kita melihat kepada mereka yang mengamalkan Vivix, mereka lebih ceria dan bertenaga kerana keremajaan mereka yang diperbaharui dari peringkat sel terserlah dari luaran. Menarik bukan?

Sebelum saya lupa, Vivix juga mengandungi antocyanine iaitu salah satu antioksidan yang membantu memelihara kesihatan mata dan merupakan antiobiotik semulajadi serta merupakan anti inflammtion semulajadi. Oleh sebab itu, anda jangan terkejut apabila melihat mereka yang mengambil vivix setiap hari lebih sihat dan muda dari sebelum dia ambil Vivix.

vivix feb promo

Berapakah harga sebotol Vivix?

Rugi dari segi wang sebenarnya jika anda membeli sebotol Vivix dengan harga retail (RM475). Dengan mendaftar sebagai ahli, anda akan mendapat penjimatan yang lebih lumayan.

Mahukan keahlian percuma?

Ini bukan trick tetapi ini adalah kenyataan. Kongsi bersama rakan atau ahli keluarga dengan membeli 2 botol Vivix dan anda boleh mendapatkan:

  • Keahlian PERCUMA dan ia adalah SEUMUR HIDUP.
  • Dan yang lebih menarik, terdapat diskaun 5% dari harga ahli untuk setiap pembelian 2 botol Vivix.
  • Ada lagi! Anda juga layak untuk mendapat bonus Ringgit Malaysia sebanyak 5%.
  • Dannnnnnn penghantaran percuma dari Shaklee.

Wow! Wow! Wow! Tak tahu berapa banyak anda jimat dengan pembelian 2 botol Vivix, Dianggarkan hampir RM200 dari harga asal sebotol Vivix!!

Promosi Vivix Sehingga hujung bulan Januari 2016 ni sahaja. Rugi kalau ternanti-nanti. Hubungi kami segera!!

Shaklee Independen Distributor

Kawasan COD : Putrajaya – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Facebook : Maziah Jamaludin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.