Bagaimana Polifenol Dalam Res-V Bantu Tingkatkan Tahap kesihatan?

ResV merupakan produk Shaklee yang baru sahaja dilancarkan pada 1 Mac 2020. Pada awal pelancaran, permintaan ResV terlalu tinggi dan stok habis dalam jangka masa yang tak di duga. Produk baru tetapi sudah ada permintaan yang tinggi? Ya, sebab mereka percaya kepada kualiti dan keberkesanan ResV. ResV merupakan formulasi baru dan dikenali juga sebagai Vivix capsul. Tapi apa bezanya? Antara soalan yang pernah saya terima dari customer, “Kalau Vivix dah bagus, kenapa perlu ResV?..” Jom kenali apa itu ResV dan kelebihannya.

Sebenarnya tidak sama, ResV mengandungi 4 ramuan tambahan utama berbanding Vivix dan kandungan polifenol dalam ResV pula 30% lebih berkuasa. Namun begitu, ia tidak menafikan keperluan Vivix untuk tubuh lebih sihat kerana ResV dan Vivix saling melengkapi. Vivix dicadangakn untuk pengambilan waktu pagi untuk melindungi sel dan Res-V pada waktu malam untuk memperbaiki sel tubuh.

Kebaikan Polifenol dalam ResV Shaklee

Kajian santifik menunjukkan bahawa dengan amalan diet yang kaya dengan polifenol tumbuhan untuk jangka masa panjang akan mengurangkan dan memberikan perlindungan terhadap risiko kanser, osteoporosis, penyakit kencing manis,penyakit kardiovaskular, dan penyakit neurodegeneratif.

Kebaikan Polifenol dalam ResV Shaklee #1. Kulit Sihat
Melindungi kulit dari rosak akibat serangan radikal bebas dan sinaran ultraviolet (UV). Polifenol juga membantu meningkatkan penghasilan kolagen dan mengurangkan garis halus serta kedutan.

Kebaikan Polifenol dalam ResV Shaklee #2. Peredaran Darah Yang Sihat
Menurunkan tekanan darah dan tahap kolesterol LDL (jahat) dan meningkatkan tahap kolesterol HDL (baik). Polifenol turut membantu mengurangkan keradangan kronik, yang menjadi punca utama penyakit jantung

Kebaikan Polifenol dalam ResV Shaklee #3. Tahap Gula Darah Yang Sihat
Menurunkan tahap gula darah semasa berpuasa, meningkatkan toleransi glukosa serta meningkatkan kepekaan insulin.

Kebaikan Polifenol dalam ResV Shaklee #4. Menyokong Detoks Yang Berkesan
Meningkatkan kesihatan hati dengan mengawal stress dalaman badan, mengurangkan kemerahan, keradangan dan pembengkakan. Polifenol juga mengurangkan kematian sel pada hati dan menyerupai kesan positif berpuasa atau diet rendah kalori. Ia juga boleh membantu menurunkan berat badan.

Kebaikan Polifenol dalam ResV Shaklee #5. Fungsi Otak Yang Sihat
Pengambilan jus anggur setiap hari selama 12 minggu meningkatkan memori orang dewasa yang mengalami masalah mental ringan. Pengambilan polifenol setiap hari secara konsisten meningkatkan aliran darah ke otak, meningkatkan ingatan dan daya tumpuan.

Kebaikan Polifenol dalam ResV Shaklee #6. Meningkatkan Tenaga dan Kekuatan Otot
Mempercepatkan penghasilan mitokondria iaitu penjana utama tenaga badan anda. Ia juga meningkatkan jisim otot dan membantu penghasilan semula otot dikalangan individu yang berusia. Ia sangat berkesan jika diamalkan bersama dengan senaman.

Kebaikan Polifenol dalam ResV Shaklee #7. Perkembangan Sel Yang Sihat
Polifenol adalah salah satu daripada bahan yang mmebantu untuk mengurangkan risiko kanser. Ia dipercayai menghalang pertumbuhan dan perkembangan pelbagai sel-sel kanser.

Kebaikan Polifenol dalam ResV Shaklee #8. Memelihara dan Menyokong Kesihatan Sendi.
Meningkatkan penghasilan tulang rawan dan kolagen pada sendi.

Bagaimana Untuk Mendapatkan ResV Dengan Harga Yang Berbaloi-Baloi?

Untuk pengetahuan anda, bahan-bahan yang terdapat dalam ResV adalah sangat ekslusif dan telah dipaternkan secara saintifik. Oleh itu, harganya sangat berpatutan dan dengan pembelian sebotol ResV sahaja, anda sudah layak untuk mendapat keahlian Shaklee secara PERCUMA!

Untuk membuat pesanan, anda boleh klik link di bawah dan terus ke talian Whatsapp saya untuk pertanyaan lanjut.

Maziah 017-6258658

Maziah 017-6258658

Maziah 017-6258658

COD : Nilai, Nilai Impian, Bukit Mahkota, bandar Seri Putra, Bangi, Kajang, Putrajaya, Desa Pinggiran Putra, Cyberjaya

* Penafian: “Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan perkongsian manfaat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.