Author: Maziah Jamaludin

Saya Maziah Jamaludin, Saya merupakan pengedar Shaklee aktif dan merupakan Founder Team Mak Besi. Hubungi saya di 017-6258658 untuk mendapatkan produk, consultation atau berminat untuik memulakan bisnes Shaklee.

Set Terbaik Untuk Ibu Hamil

“Alhamdulillah,Meskipun hamil terasa lebih cergas dan bertenaga..Terima kasih kepada sahabat yang memperkenalkan Shaklee.. Morning sickness tiada, Hb pun cantik je..bangun pagi,dah tak sakit punggung, dah tak krem..yang paling best,tiada lagi kencing manis ketika hamil..berat badan terkawal..” Pagi yang indah. Awal…

Punca-punca Masalah Kesuburan Lelaki dan Wanita

Assalamualaikum.. Masalah kesuburan merupakan antara sebab yang mengancam keharmonian rumahtangga. Masalah kesuburan terjadi akibat gangguan kepada system reproduksi wanita dan kurangnya penghasilan sperma yang berkualiti  bagi kaum lelaki.Berdasarkan kajian, wanita menyumbang 30% kepada masalah kesuburan. 30% oleh kaum lelaki dan…

Atasi Masalah Sendi Dengan Set Sendi Shaklee.

Assalamualaikum..selamat pagi semua.. Pagi isnin yang ceria..saya tahu ramai yang sedang Monday blues,tapi takkan tiap-tiap minggu nak Monday blues kan? Apa khabar semua?Semoga semuanya sihat dan dilimpahkan rezeki serta barokah.. Dating dengan blog memang membuatkan hati berbunga-bunga..Lagi-lagi bila dapat berkongsi…