ABOUT US

Hai..Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Nama saya Maziah Binti Jamaludin. Saya merupakan pengedar berdaftar produk Shaklee. Seorang wanita bekerjaya, ibu kepada sepasang cahaya mata, Muhammad Syahmi Isyraf dan Nurul Izzah serta isteri kepada Muhd Faizal Abdullah. Kami menetap di Putrajaya.20150610_183354

Pertamanya saya ingin berkongsi bagaimana saya mengenali produk Shaklee. Semasa hamil, saya mengalamai sakit gigi dan seorang sahabat Samihah Mustaffha telah memperkenalkan kepada saya OSTEMATRIX. Masa tu nak sebut pun reti. Hanya itu sahaja yang saya tahu pasal Shaklee. Kemudian,Shaklee lenyap dalam hidup saya begitu sahaja.

BAGAIMANA saya menjadi SID

Bermula pada bulan Ramadhan 2013. Untuk mencari rezeki tambahan untuk membantu kewangan suami, saya dan suami gigih menjual kuih raya. Raya semakin hampir,order semakin kurang dan memikirkan peluang lain untuk menambah pendapatan keluarga. Sehingga suatu hari seorang sahabat, Masita Hassan mengutarakan hasrat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee. Setelah berbincang dengan suami,suami saya sendiri meng”google”   Blog  milik Puan Adilah Manaf untuk mendaftar sebagai ahli.

Syukur Alhamdulillah,tanggal 27 Julai 2013, saya bergelar pengedar sah Shaklee secara aktif. Kami sekeluarga kini menjadi pengguna tegar produk Shaklee.  Seronok berkongsi mengenai produk ini lagi-lagi kepada saudara mara dan rakan taulan. Perkara yang paling seronok apabila saya dapat berkongsi kebaikan dan menfaat produk Shaklee. Sehingga kini,saya adalah antara beribu-ribu pengguna yang berpuas hati dengan produk ini.

Ramai yang menganggap kegilaan terhadap produk Shaklee pada masa kini merupakan sebuah FENOMENA yang mungkin akan senyap tidak lama lagi.Tapi percayakah anda bila saya mengatakan masyarakat sekarang sudah mula sedar tentang kebaikan menjaga kesihatan dengan produk semulajadi lagi halal ini. Tidak sukar bagi saya untuk mempromosi dan menceritakan kebaikan produk Shaklee. Rata-rata yang ingin membeli produk ini sudah sedia maklum dengan khasiatnya dan sambutan amat menggalakkan. Walaubagaimanapun,apa yang penting bagi saya adalah saya dapat membantu orang ramai, berkongsi sedikit ilmu dengan masyarakat di luar sana mengenai penjagaan kesihatan dan yang paling penting apabila pelanggan saya berpuas hatii dengan khidmat nasihat mengenai kesihatan dan produk sehinggalah kepada servis penghantaran.

Sekiranya anda berminat untuk menjada pendapatan sampingan dari rumah secara onlie, inilah peluang anda!

SIDE INCOME Dengan Shaklee (JOM SERTAI SAYA)

Jana duit sama ada secara separuh masa atau sepenuh masa. Semuanya di hujung jari.Pilihan di tangan anda!

intbiz

Jutaan terma kasih kepada pelanggan setia healthyvitagarden.com dan vitamin semulajadi Shaklee yang tidak putus-putus memberikan feedback yang positif mengenai produk dan servis.Seperti saya juga,apabila sudah jatuh cinta dengan produk Shaklee,mesti anda teruja untuk berkongsi dan menceritakan pengalaman anda tentang kebaikan dan keistimewaan produk ini.

 So, penat bercerita tetapi tiada siapa yang membayar anda bukan? Berbeze dengan Shaklee. Langkah bijak dilakukan oleh Shaklee menghargai semua pengedarnya yang gigih berusaha untuk membantu keluarga dan masyarakat dengan memberikan BONUS setiap bulan.Dengan itu saya berbesar hati ingin menjemput semua pelanggan terutamanya yang masih belum menjadi ahli dan berminat untuk untuk sama-sama menyertai saya mencari pendapatan sampingan sehingga 2, 3,4, hatta 6 angka. JOM SERTAI GROUP SAYA!

 

Kenapa Perlu Sertai Group Saya?

ml3

Leader’s Club (Shaklee BOM KL)

Tidak memaksa dan tiada paksaan. Saya sendiri bermula kerana dengan niat untuk membantu suami dan membantu masyarakat luar mengenai kepentingan menjaga kesihatan. Minat yang cenderung ke arah bidang perubatan semasa di bangku selah serta sokongan suami menambahkan lagi semangat saya untuk terus membantu lebih ramai lagi terutamanya kaum wanita,kaum ibu yang terpaksa keluar malam meninggalkan ank mencari rezeki dan membantu suami. Alhamdulillah,kini ia bukan angan-angan semata dan bukan saya seorang sahaja sudah merasa faedah setelah menyertai Shaklee berupa wang tunai, bonus kereta,konvensyen dan sebagainya. Justeru,saya dan seluruh warga Healthyvitagarden.com amat berbesar hati untuk membantu pelanggan kami yang benar-benar untuk mencari peluang pendapatan sampingan secara separuh masa mahupun sepenuh masa.

MODAL?

Pendaftaran ahli hanya RM75 (Semenanjung Malaysia) dan RM85 (Sabah & Sarawak). Keahlian adalah seumur hidup.

Anda tidak perlu modal untuk menyimpan stok kerana semua stok akan diuruskan oleh pihak Shaklee malaysia. Tetapi anda boleh menyimpan sedikit stok di rumah jika mahu.

 

LANGKAH SETERUSNYA

Kebanyakan yang berada di bawah bimbingan saya terdiri dari kaum ibu sama ada surirumah mahupun yang bekerjaya. Semuanya bermula dari kosong dan begitu juga saya. Sebagai wanita bekerjaya, ibu dan isteri,masa begitu mencemburui. Namun dengan wujudnya laman sosial dan laman interaksi yang serba canggih, semuanya di hujung jari. Kelas adalah flexible di alam maya. Itulah sebabnya penting ada UPLINE. Apa itu upline? Upline adalah IBU anda di mana IBU akan mengajar,melatih dan bertanggungjawab  membimbing anda yang ingin berjaya dalam organisasi saya.

 

Setelah mendaftar sebagai ahli, anda akan dijemput ke dalam kumpulan rahsia Facebook kami iaitu “Shaklee Green Project” dalam usaha melahirkan jutawan-jutawan Shaklee. Ekslusif kepada yang terpilih sahaja. Pelbagai Informasi dan dan ilmu di dalam group ini adalah percuma kepada ahli yang telah sah berdaftar dengan KAMI. Apa yang pasti,anda tidak akan dibiarkan keseorangan. Kami keluarga “Shaklee Green Project” sedia sama-sama membantu bila-bila masa InsyaAllah..

Bagaimana Cara Untuk MENDAFTAR KEAHLIAN?

1. Sekiranya ingin mendaftar sendiri,anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee berdekatan Seluruh Malaysia. Minta borang keahlian di kaunter dan isikan butiran peribadi anda.Untuk mendaftar,anda memerlukan penaja. Anda boleh mengisi nama dan ID saya sebagai penaja, Maziah Jamaludin dan SID : 987156.

2. Untuk lebih mudah,anda boleh mengisi borang keahlian dari blog saya dan segala urusan pendaftaran akan saya uruskan sepenuhnya.

Klik Di Sini Untuk Pendaftaran.

Untuk sebarang pertanyaan, Anda boleh hubungi saya di 017-6258658

 

kolohuhu

 Kawasan COD : Putrajaya – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Facebook : Maziah Jamaludin

Klik Sini Untuk Order