Testimoni Herbal Blend Berkesan Mengatasi Masalah Ruam Bayi

Apa khabar pengunjung setia healthyvitagarden.com? Benarkah Herbal Blend berkesan mengatasi masalah ruam bayi? Alhamdulillah mendapat khabar gembira dari sahabat saya mengenai keberkesanan krim Herbal Blend. Sahabat saya sering mengadu kulit anak semakin hari semakin kemerahan dan kasar. Kadang kala anaknya merengek kerana kerana tidak selesa dan keadaan ini menjadi semakin parah apabila cuaca panas dan bayi berpeluh. Memandangkan di rumah saya sendiri ada 2 tiub, saya memberikan 1 tiub kepada sahabat saya untuk mencuba. Inilah hasil penggunaan Herbal Blend..

hadzqi

Alhamdulillah, hati ibu mana yang tidak gembira melihat anak semakin pulih.Sebagai sahabat, saya cukup gembira dengan berita ini kerana dapat membantu dan dengan izin Allah, memperkenankan usaha dan menyembuhkan. Di sini ingin saya selitkan perbualan saya bersama ibu bayi comel ini setelah menggunakan Herbal Blend.

herbal blend 1

herbal blend 2

herbal blend 3

herbal blend 4

Apa Yang Istimewa Mengenai Herbal Bland Cream ini?

herba bland

1. Satu tube Herbal Bland 113g ini tahan lama dan berbaloi-baloi dengan harganya hanya RM 27.50 sahaja. Hanya sapuan yang nipis sudah memadai.

2. Herbal Blend Cream dibuat menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti horse chestnut, bunga yarrow, daun sage dan rosemary.

3. BEBAS dari paraben dan juga bahan kimia berbahaya. Jadi, ianya selamat untuk bayi anda. Nak sapu kat muka, tangan, kaki, celah ketiak, mana-mana pun boleh keranaya ianya selamat.

Oleh itu, Herbal Bland haruslah dimiliki sekurang-kurangnya 1 tube untuk 1 rumah. Dengan gelaran “MULTIPURPOSE” semestinya krim ini pelbagai fungsinya yang tersendiri. Saya juga membekalkan Herbal Bland ini kepada anak saya untuk dihantar kepada pengasuh. Alhamdulillah, ramai yang telah mencuba dan tak pasal-pasal pengasuh anak saya menjadi dealer Herbal Bland kepada ibu-ibu yang lain.Bertindak segera agar anda tidak lagi dibelenggu tangisan bayi akibat ruam!!

Bagaimana nak dapatkan Herbal Blend PERCUMA ?

Berita baik jika anda mahu dapatkan Herbal Blend secara Percuma boleh sertai CONTEST yang sedang Diari ibu Hamil, Berpantang Dan Menyusu

picture

 

boleh klik poster untuk LIKE page dan dapatkan informasi mengenai CONTEST yang sedang berlangsung (semua syarat dan tarikh tamat penyertaan bergantung kepada pihak penganjur)

Buatlah keputusan yang tepat sekarang demi untuk hidup yang lebih sihat di kemudian hari!

Artikel Menarik Untuk Dibaca:

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.

order-sekarang

Klik SINI untuk Panduan Mudah Cara Pembelian Secara Online

Shaklee Independen Distributor

Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Facebook : Maziah Jamaludin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge