Set Terbaik Untuk Ibu Hamil

“Alhamdulillah,Meskipun hamil terasa lebih cergas dan bertenaga..Terima kasih kepada sahabat yang memperkenalkan Shaklee.. Morning sickness tiada, Hb pun cantik je..bangun pagi,dah tak sakit punggung, dah tak krem..yang paling best,tiada lagi kencing manis ketika hamil..berat badan terkawal..”

Pagi yang indah. Awal Muharram yg penuh keberkatan, berpanggil untuk berkongsi pengalaman rakan yang hanya pada mulanya cuma nak cuba-cuba sebab tak pernah dengar pasal Shaklee..Dan hari ni,saya nak share sedikit info mengenai set kehamilan Shaklee.

Set hamil Shaklee kini menjadi pilihan kebanyakan ibu hamil masa kini kerana:
•    lengkap dengan semua zat yang diperlukan oleh ibu hamil
•    tahan berbulan-bulan
•    boleh dimakan bersama ahli keluarga
•    harga yang sangat berbaloi
•    semulajadi (bukan sintetik)
•    tidak memberi sebarang kesan sampingan
•    bonus kesihatan dan kecantikan extra
•    juga sesuai dijadikan set berpantang
•    terbukti selamat dan berkesan

Set Kehamilan Shaklee

set ibu hamil..

Set Asas untuk trimester pertama terdiri daripada:
•    Vitalea
•    B Complex
•    Vitamin C
•    Ostematrik
Set asas untuk trimester 2 & 3 terdiri dari:
•    Vitalea
•    B-Complex
•    Vitamin C
•    Ostematrix
•    Omega Guard
Manakala untuk mana-mana trimester anda boleh mengambil ESP (Energizing Soy Protein) sebagai tambahan, bekalan protein lengkap untuk kehamilan.

  • Vitalea – Sumber multivitamin dan zat besi untuk mengatasi masalah ibu hamil anemia.
  • B -complex – Mengandungi asid folik mengurangkan risiko masalah saraf pada  bayi.
  • Vitamin C – Meningkatkan imunisasi ibu dan bayi kerana ibu hamil lebih mudah dijangkiti penyakit.
  • Ostematirx – menyokong kekuatan serta pembentukan tulang bayi, saraf serta hati yang baik. Mampu elak kejang dan lenguh-lenguh semasa hamil.
  • ESP – sumber protein yang bagus untuk pembentukan sel-sel bayi serta, plasenta yang sihat serta kulit bayi yang cantik.
  • Omega Guard – Mengandungi EPA dan DHA diamana ia bagus untuk perkembangan otak bayi.

Setiap detik semasa hamil merupakan detik-detik yang sangat indah bagi si ibu. Sayangilah diri anda, sayangi kandungan anda..Bertindak segera dengan mendapatkan Set Ibu Hamil Shaklee. Ia merupakan gabungan makanan kesihatan terbaik dan mudah. Pengambilan vitamin yang betul akan membantu anda mendapat khasiat yang optimum. Hubungi ksmi untuk mendapatkan khidmat nasihat terbaik.

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.
order-sekarang

Klik SINI untuk Panduan Mudah Cara Pembelian Secara Online

kambing

daftar-sekarang

Shaklee Independen Distributor

Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Facebook : Maziah Jamaludin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge