Set Kesuburan Shaklee : Merealisasikan Impian Anda

Assalamualaikum.

Ketidaksuburan? Suatu perkataan yang agak tidak sesuai jika ditujukan hanya kepada wanita.Bukan cakap kosong tetapi mentaliti ini sudah lama meniti dan menular dalam masyarakat kita di Malaysia.  Tahukah anda bahawa wanita menyumbang hanya 40% dari masalah kesuburan. Kaum lelaki juga mempunyai peratusan yang sama iaitu 40% dan 30% datangnya dari kedua-dua pasangan.

Ketidaksuburan yang memperlihatkan di mana wanita itu tidak hamil setelah mendirikan rumahtangga. Namun ini tidak bermakna wanita itu sahaja yang mempunya masalah kesihatan. Maka sekiranya anda merujuk kepada LPPKN, pihak LPPKN juga akan akan membuat ujian ke atas kedua-dua suami isteri bagi memastikan pihak yang mana bermasalah dan perlu untuk sama-sama membaiki kesihatan agar lebih bersedia untuk mendapatkan cahaya mata.

Di Shaklee. kami menawarkan supliment yang membantu pasangan dalam mengatasi masalah-masalah kesuburan seperti wanita yang mengalamai haid tidak teratur, sperma kurang aktif, air mani tidak pekat, dingin untuk bersama,keletihan,kelesuan, dan lain-lain lagi. Yang penting Shaklee merupakan produk yang selamat dan tiada kesan sampingan.

suburan Kenapa anda perlu memilih produk yang sintetik sedangkan Shaklee menawarkan produk semulajadi tanpa kesan sampingan dan diuji dengan ratusan journal. Berbillion dolar juga dilaburkan setiap tahun bagi tujuan ujikaji untuk mengekalkan kualiti dan keberkesanan produk Shaklee.

Set kesuburan Shaklee untuk wanita terdiri dari ESP, B complex, Alfalfa Compelx dan GLA complex manakala untuk lelaki pula mengandungi Vitamin E, Zinc Complex dan CoQ10 Plus. Jom kita lihat satu persatu fungsi supplement Shaklee terhadap kesihatan dan kesuburan.

Set kesuburan Wanita

1. GLA complex

Membantu badan wanita untuk menghasilkan ‘cecair kesuburan’ yang berfungsi memberi ruang untuk sperma untuk terus hidup di dalam tiub fallopio sehingga 5 hari. Ia juga mengatur kitaran haid bagi memudahkan wanita mengetahui waktu ovulasi (subur) sekaligus meningkatkan lagi peluang untuk hamil.

2. Alfalfa Complex

Membantu dalam hal-hal kewanitaan. Membantu mengurangkan keputihan sekaligus merapatkan vagina.

3. B complex

Mengandungi asid folik yang amat diperlukan bagi wanita yang merancang untk hamil. Asid folik di awal kehamilan amat penting utnuk mengelakkan bayi dari mengalami spina bifida (sumbing tulang belakang).

4. ESP (Energizing Soy Protein)

Membantu untuk membaiki dan membentuk tisu rahim. Selain itu ESP juga membantu penghasilan sel ovum dan sel sperma yang berkualiti sekaligus meningkatkan kesuburan dan peluang untuk hamil.

Dapatkan UPT dan OPK Murah Beli

Set kesuburan Lelaki

1. Vitamin E Complex

Lebih dikenali sebagai “VITAMIN CINTA”.  Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai tenaga yang lebih dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengamalkan vitamin E. Manakala bagi wanita pula, pengambilan vitamin E sekurang-kurangnya selama 3 bulan akan membantu meningkatkan “sexual desires” dan menikmati hubungan cinta dengan lebih baik. Antioksidan yang seimbang dalam  vitamin E menghalang penghasilan radikal bebas akibat stress. Nitrik oksida pula membantu melancarkan peredaran darah pada alat sulit lelaki dan membantu ereksi dengan lebih baik. Oleh itu,vitamin E amat membantu kaum lelaki yang mengalami tekanan kerja dan masalah kesihatan.

2. Zinc Complex

Membantu dalam pembangunan organ-organ seks dan menguatkan sperma. Hal ini menghasilkan sperma lebih kuat dan berkualiti.

3. Coq health Shaklee

Untuk kesuburan lelaki yang mempunyai masalah kualiti sperma. Terdapat kajian yang menunjukkan lelaki yang mengambil CoQ10 selama 6 bulan didapati kualiti air mani dan kuantiti sperma didapati bertambah. Didapati juga kuantiti sperma yang aktif juga bertambah di dalam lelaki yang mengamalkan CoQ10. Coqhealth Shaklee mempunyai fungsi antioksidan. Coq Health juga bertindak membekalkan tenaga kepada sperma. Keadaan ini meningkatkan pergerakan sperma. Sperma yang aktif meningkatkan kebarangkalian untuk bersenyawa dengan ovum.

TESTI DOC

kolohuhu

order-sekarang

Klik SINI untuk Panduan Mudah Cara Pembelian Secara Online

Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Facebook : Maziah Jamaludin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.