Set Enfuselle Basic System Normal to Dry Untuk Kulit Kering dan Sensitif

Apa khabar semua?? Lama tak bersiaran kerana blog ada sedikit masalah teknikal. Happy sangat hari ni dapat sharing lagi dengan pengunjung setia healthyvitagarden. So, hari ni saya nak cerita tentang satu lagi Set Skin Care dari Shaklee. Jika dahulu saya pernah bercerita mengenai Set Enfuselle Basic System Normal to Oily, kali ini saya ingin kongsi mengenai Set Enfuselle Basic System Normal to Dry. Anda bersedia untuk teruja??

Percayakah anda Set Enfuselle Shaklee setaraf dengan jenama luar negara dan lebih murah harganya dari yang kita jangkakan. Memandangkan cuaca sekarang agak panas dan kering, maka mulalah timbulnya masalah kulit kering,sensetif dan kusam. Namun begitu, anda perlu bijak dalam memilih produk untuk kesihatan kulit anda samaada kulit anda normal, kering, mahupun berminyak. Jom kita singkap mengenai Set Enfuselle Sytem Normal to Dry ini.

dry-skin-tips

Ok, bagi kulit yang kering dan sensetif maka set diatas adalah yang dicadangkan terdiri daripada:

normal to dry

Set Enfuselle Sytem Normal to Dry

  • Enfuselle Hydrating Cleansing Lotion
  • Enfuselle Hydrating Tone
  • Enfuselle Hydrating Moisturize
  • Enfuselle Eye Treatment

**Anda boleh mengamalkan 2 kali sehari, setelah bangun tidur dan sebelum tidur.

  1. Enfuselle Hydrating Cleansing Lotion

lotion

Cara menggunakan losyen pencuci ini adalah dengan mencalit sedikit sahaja ke tapak tangan. Campurkan dengan air bersih dan gosok sehingga berbuih. Ratakan keatas wajah dan gosok dengan lembut (Elakkan dari terkena mata). Bilas dengan air bersih.

  • Bertindak secara lembut dan semulajadi tanpa menjejaskan lapisan minyak semulajadi kulit. Efisyen dalam menanggalkan kotoran, mekap dan bahan pencemaran dari persekitaran.
  • Kaya dengan emolien dengan tambahan vitamin E menjadikan kulit lebih lembab, halus dan berseri.
  • Baik untuk kulit kerana memiliki pH yang seimbang.
  • Hipoalergenik
  1. Enfuselle Hydrating Tonertoner1

Selepas membilas wajah, lap wajah anda dengan kain bersin. Kemudian titiskan sedikit toner ke atas kapas muka dan sapu rata ke seluruh wajah termasuk bahagian leher.

  • Hydrating Toner bertindak sebagai penyegar dan merangsang kulit untuk persediaan rawatan.
  • Menaturalkan kembali sebarang tindak balas kulit dengan besi dalam air paip (karat) yang mampu merosakkan merosakkan kulit.
  • Terbukti secara klinikal dan memiliki pH yang seimbang.
  • Toner yang sangat istimewa ini merupakan rumusan tanpa alcohol yang cpat menyejat tanpa mengeringkan kulit.
  • Dengan ekstrak witch hazel dan kamomil, toner ini bertindak menyuci dan melembutkan kulit disamping memelihara lapisan minnyak semulajadi kulit.
  1. Enfuselle Hydrating Moisturizer

Enfuselle - Hydrating Moisturizer

Calitkan sedikit Enfuselle Hydrating Moisturizer dan ratakan ke seluruh wajah agar kulit sentiasa lembab. Ramai yang jatuh cinta dengan balancing moisturizer ni sebab struktur nya yang tidak melekit dan sanagt light. Cuba anda picit-picit wajah anda selepas menggunakan moisturizer, terasa licin dan smooth. Ia standing dengan produk di luar negara, Sangat Best!!

  • Krim istimewa ini tidak berminyak dan tidak melekit.
  • Kaya dengan agen pelembap yang baik untuk kesihatan kulit dan menjadikan kulit semakin halis dan anjal serta merta!
  • Melembapkan Kulit Sehingga 24 Jam

Terbukti secara klinikal:

– 102% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
– 195% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
– 21% pengurangan kedutan dalam masa 28 hari
– Kesan yang ketara dapat dilihat dengan serta-merta, dan ia berterusan sehingga 24 jam
– Garis-garis halus berkurangan dengan ketara
– Hipoalergenik

  1. Enfuselle Eye Treatment

eye treatment

Penggunaan eye treatment ini secara konsisten mampu menghilangkan dan mengurangkan kemunculan garis-garis halus serta kedutan tidak sekata. Ia mampu menghilangkan sembab di bawah mata dengan bantuan pelbagai mutrient dan botani khusus.

Terbukti secara klinikal:

  • 233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 2 minggu
  • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa 2 minggu
  • 209%  pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa 8 minggu
  • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa 8 minggu.
  • tona kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
  • kandungan botani anti penuaan dan vitamin c memberikan faedah yang ketara kepada kulit halus di sekeliling mata
  • Sesuai untuk bahagian leher dan bibir
  • Hipoalergenik, diakui oleh pakar aftamologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap.

Dan akhir sekali anda boleh menggunakan compact powder kegemaran anda. Selain kecantikan luaran, kita juga perlu menjaga kecantikan dalaman. Anda juga boleh mencuba Set Kecantikan Shaklee untuk makanan kesihatan kulit dari dalam.

Testimoni Set Enfuselle System Normal to Dry

Enfuselle-cleanser_moisturiser

testimonial enfuselle

Jadi, kepada mereka yang lebih suka manjakan wajah tanpa perlu menelan suppliment dan vitamin, Set Enfuselle Shaklee adalah yang terbaik buat anda. Sekali cuba pasti jatuh cinta!! Tunggu apa lagi?? Fast Action fast result!!

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.

order-sekarang

Klik SINI untuk Panduan Mudah Cara Pembelian Secara Online

kambing

daftar-sekarang

Shaklee Independen Distributor

Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Facebook : Maziah Jamaludin

2 comments for “Set Enfuselle Basic System Normal to Dry Untuk Kulit Kering dan Sensitif

  1. f November, 2014 at 11:46 am

    Saya baru beli cleansing lotion tu..bila pakai memang tak berbuih ke?ke saya salah cara pakai..hehe

    • f December, 2014 at 2:06 am

      gosokkan sedikit di tapak tgn,tidak berbuih mgkin disebabkn kurang air digunakn…ia sgt bagus utk kulit sebab mengandungi vit e..selamat mencuba..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge