Pengalaman Berpantang Terbaik Dengan  Set bersalin Shaklee

Pengalaman Berpantang Terbaik Dengan  Set bersalin Shaklee

Assalamualaikum..

Sebagai ibu, anda perlulah bijak dalam membuat pilihan cara berpantang yang terbaik buat diri anda dan bayi yang bakal dilahirkan. Kebiasaannya seawal 7 bulan ibu-ibu sudah siap dengan kelengkapan bayi. & bulan ke atas adalah persediaan untuk bersalin dan mula memikirkan Set Bersalin terbaik untuk diambil semasa bersalin.

Bagaimana ibu-ibu memilih set bersalin? Malalui pengalaman,melalui cadangan kawan-kawan, melalui hasil pembacaan sendiri atau melalui media? Walau apa pun set bersalin yang anda pilih, yang paling penting adalah hasil di masa luka cepat sembuh, badan cergas semasa berpantang/bersalin dan susu badan melimpah ruah. Itulah tujuan utama berpantang selain daripada untuk mendapatkan bentuk badan menarik seperti sediakala.selepas bersalin.

Ibu Muda Ini Serik Nak Beranak Lagi Sbb Seksa Pantang. Apa Yg Buat Dia mengandung dan Bersalin Lagi?

Apa yang Perlu anda Tahu Jika Berpantang Dengan Set Bersalin Shaklee?

  1. Bilakah boleh mula mengambil set bersalin Shaklee?

Sejurus kelahiran anda boleh mengambil Produk dalam set Bersalin Shaklee untuk terus discharge dan memparbanyakkan susu. (Keterangan produk secara exclusive disertakan semasa konsultansi – whatsapp saya 0176258658)

  1. Adakah set bersalin Shaklee ini selamat untuk bayi dan ibu menyusu?

Sangat selamat malah terdapat satu produk yang membantu menurunkan jaundice bayi . (Keterangan produk secara exclusive disertakan semasa konsultansi)

  1. Adakah set bersalin Shaklee sesuai untuk bersalin secara pembedahan?

Set bersalin ini sangat sesuai untuk ibu bersalin secara pembedahan apatah lagi secara normal. Lihat Tstimoni Bersalin secara pembedahan.

  1. Jika mengamalkan set bersalin Shaklee, Perlukah Mengambil jamu atau herba berpantang lain?

Tidak perlu dan membazir sahaja kerana set bersalin Shaklee sudah lengakp untuk pemulihan kesihatan, kurus dan membanyakkan susu.

  1. Bagaimana cara untuk mendapatkan Set Bersalin Shaklee?

Anda hanya perlu menghubungi saya di talian 0176258658. Bagi memudahkan tuan puan mendapatkan set bersalin Shaklee, kami menyediakan perkhidmatan secara pos atau CoD untuk kawasan Sekitar saya. 

Boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut.

Berbalik kepada set berpantang atau set bersalin Shaklee, banyak persoalan yang saya terima seperti berapa harga Set Bersalin Shaklee? Berbaloi ke? Murah ke? Mahal ke?Jimat ke?  Kenapa saya tanya orang lain, lain  pula cadangan mereka? Kenapa harga Set Bersalin Shaklee ni harganya lain-lain?

Ok, di sini mari kita rungkai satu persatu persoalan yang tertera di atas. Set Bersalin Shaklee boleh didapati dalam 3 Set iaitu Set Asas, Set 3M dan Set Premium. Kesemua set ini adalah untuk penggunaan sehingga 3 bulan iaitu  cukup untuk sepanjang tempoh berpantang. Jimat kan? Dengan sekali pembelian sahaja memadai dan berbaloi-baloi untuk nilai wang anda.

Kalau dah pening sangat  “Direct Pm” je akak kat no ni 0176258658

Apakah Set Asas Berpantang Shaklee?

Set-Bersalin-Shaklee-Basic

Mangandungi sema nutrient yang diperlukan oleh ibu yang berpantang sama ada bersalin secara normal atau secara pembedahan (Caserean).

Set Bersalin Shaklee Asas ini terdiri dari B-Complex, Vita C Sustained Realease, Vita-Lea Iron Formula dan Zinc Complex membantu ibu-ibu untuk:

  • Sembuh dari luka bersalin dengan cepat.
  • Membentuk dan membina semula sel darah merah yang banyak hilang semasa proses bersalin.
  • Mengelakkan stress dan menghindari ibu dari meroyan
  • Memulihkan luka dalaman rahim
  • Memberi tenaga kepada ibu untuk menyusu dan berjaga malam.

 Apa Itu Set 3M SHaklee? (Set Extra Banyakkan Susu)

Set-Bersalin-Shaklee-Extra-Milk-Banyakkan-Susu

 

Dengan Ostematrix Shaklee (Kalsium) dan ESP (Protein) shaklee melengkapkan lagi keperluan ibu menyusu.

Apakah itu Set Premium Bersalin Shaklee? (Set Banyakkan Susu dan Kurus)

Set-Bersalin-Shaklee-Exclusive-Premium

 

Menggabungkan fungsi breastfeeding dan juga menurunkan berat badan dengan penambahan Lecithin shaklee dan Alfalfa Complex. shaklee

 Kebaikan Vitamin Shaklee Untuk Ibu Berpantang Dan Menyusu Menurut Pandangan Pakar

Kehebatan dan keunikan set Berpantang Shaklee ini sebenarnya terletak kepada kombinasi produk Shaklee yang benar-benar menepati keparluan dalaman dan luaran bagi ibu yang melahirkan. Malah para doktor dan pakar perubatan juga turut mengesyorkan ibu-ibu berpantang untuk mengambil supplement sepanjang proses pemulihan berpantang dan juga selepas pembedahan.

Doktor Perunding Pakar Dan Sakit Puan, Professor Dr, Hamid Arshat yang telah berpengalaman lebih 30 tahun  dalam bidang O&G sangat-sangat menggalakkan para ibu mengambil vitamin.

pesanan dr hamid untuk ibu bersalin

Pesanan Dr Hamid Arshat Untuk Ibu Bersalin

Malah beliau turut memesan secara specific vitamin yang diperlukan oleh ibu-iu selepas bersalin.

lepas bedah

Oleh kerana doktor pakar sendiri sudah mengesyorkan pengambilan vitamin sebagain langkah penjagaan dan pemulihan kesihatan terbaik, maka terbuktilah bahawa Set Bersalin Shaklee adalah set tebaik untuk ibu selepas bersalin.

Testimoni Set Berpantang/bersalin Shaklee

Selain saranan dari doktor dan pakar perubatan terdapat banyak testimony dan review dari pelanggan dan pengguna tegar set bersalin Shaklee di mana mereka benar-benar berpuas hati dengan produk yang digunakan.

testi set hamil dan pantang

Ada yang badan kembali cergas seawal 5 hari dan tidak kurang yang menyatakan bahawa penghasilan susu amat luat biasa banyaknya berbanding sebelum mereka menggunakan produk Shaklee.

pantang-dgn-esp

Pastikan anda membuat keputusan yang bijak untuk memilih set bersalin. Hal ini kerana ada yang menghubungi kami dan menyatakan tidak puas hati dengan hasil menggunakan produk ini. Ingin saya nyatakan bahawa anda perlulah mencari pengedar yang betul-betul memberikan khidmat nasihat yang sebaiknya bagi mendapatkan hasil yang memuaskan. Pilihan di tangan anda.

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.

order-sekarang

Klik SINI untuk Panduan Mudah Cara Pembelian Secara Online

kambing

daftar-sekarang

Shaklee Independen Distributor

Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Facebook : Maziah Jamaludin

 

4 comments for “Pengalaman Berpantang Terbaik Dengan  Set bersalin Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.