Request Sample PERCUMA Pelbagai Produk Secara Online

Request Sample PERCUMA Pelbagai Produk Secara Online

Assalamualaikum.

Sebenarnya nak throwback perangai selepas bersalin anak sulong. Gigih google sample-sample barang percuma dan contest yang mudah-mudah je.. Siapa tak seronok kan dapat sample percuma? Hari-hari tengok peti surat, kadang-kadang sampai lupa ada ke tidak request barang tu. Hihihi..

free-staff

kenapa perlu request sampe percuma?

Sebenarnya bagus juga produk ibu dan anak ni buat free sample percuma seperti diapers dan susu formula. Bukan tamak nak dapat barang free, tapi kadang-kadang bayi mempunyai alahan beberapa jenis susu formula. Disyorkan untuk ibu-ibu yang tiada rezeki untuk menyusukan bayi dengan susu badan untuk mencuba sample-sample ini sebelum terus membeli pack besar dan sesuai untuk bayi mereka. Susu formula sekarang harganya kadang kala tak boleh tahan juga. Hihihi.

Begitu juga dengan diapers. Kulit anak sulong saya agak sensetif dan mudah mendapat ruam. Macam-macam jenis diapers saya dah cuba san pastinya diapers yang harganya mampu milik. Suatu hari saya memasuki peraduan yang dianjurkan oleh jenama Mamipoko dan memang 1 pack Mamypoko 38 pcs. Alhamdulillah, setanding kualiti, ia sangat baik untuk kulit anak saya. Masa tu happy sangat dan saya masukkan link-link sample percuma di dalam forum Ratuhati tahun 2013. InsyaAllah hari ni saya share beberapa lagi produk yang anda boleh request sample percuma.InsyaAllah hari ni saya share beberapa lagi produk yang anda boleh request sample PERCUMA.

menang-mamipoko

Diapers Bayi (Klik pada nama produk)

Susu Formula

Barangan Wanita

Lain-Lain

Ni antara yang dapat saya senaraikan. Letih juga nak request semua sebab semua perlukan maklumat diri. Tapi boleh cuba dan tunggu produk satu persatu sampai ke rumah. Biasanya akan ambil masa beberapq minggu untuk terima sample.

Sudah terima sample anda? Jom share di ruangan komen..

4 comments for “Request Sample PERCUMA Pelbagai Produk Secara Online

  1. Rohayati bontong
    f December, 2016 at 12:12 am

    Thanks for this sample free

  2. NAHARIAH BT ABDUL AZIZ
    f December, 2016 at 4:23 pm

    Thanks for this sample free

  3. f February, 2017 at 11:07 pm

    Thanks for this sample

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge