Pengedar Shaklee Kelantan 013-9189500

Pengedar Shaklee Kelantan, Pasir Mas,dan Kawasan Kota Bharu.Hubungi saya untuk COD di 013-9189500. Dijamin ADA READY STOK produk Shaklee.

Alhamdulillah, Pengedar Shaklee kini hampir dengan anda!!

Berita baik bagi pengguna vitamin SHAKLEE di sekitar Kota Bharu,Rantau Panjang, Meranti, Lati, Lemal, Pasir Mas, Salor, Pendek, Pintu Geng, Wakaf Che Yeh, Wakaf Bharu, Kota Bharu, Pengkalan Chepa, Kubang Kerian dan kawasan sekitarnya. Kini anda boleh mendapatkan vitamin kesayangan anda tanpa perlu menunggu abang posmen datang ke rumah anda bagi mendapatkan produk shaklee. Anda hanya perlu menghubungi Puan Noor Idayu (Pengedar Shaklee Kelantan) di talian 013-9189500.

pengedar-shaklee-kelantan

Masa sambung belajar dulu, saya mengandungkan anak pertama. Mulanya ingatkan boleh teruskan perjuangan seperti rakan-rakan yang lain. Tapi, perancangan Allah lebih hebat. Saya tak dapat nak teruskan pengajian disebabkan oleh masalah ‘morning sickness’ yang teruk ditambah pula dengan masalah ‘bleeding’ di awal kehamilan.
Mula kenal Shaklee ni sebab kawan yang ‘promote’. Sebelum tu memang dah baca tentang produk ni. Tapi, takut nak cuba. Dah kawan tu bagi harga ahli, percuma jadi ahli kalau beli full set kehamilan. Saya sambar terus la peluang ni.
shaklee-kota-bharu
Sudah jatuh cinta dengan set hamil, rasa nak ada pendapatan sendiri. Maklumlah, ada kelulusan tinggi tapi Allah takdirkan jadi suri rumah untuk jaga, didik dan asuh anak dengan kedua tangan ini. Pada mulanya rasa takut, tapi apabila dah tengok jumlah wang dalam akaun semakin bertambah, semakin laju je berbisnes.
Syoknyer bisnes Shaklee ini, kita sentiasa dipantau oleh mentor-mentor yang hebat dan ahli kumpulan yang saling membantu dan menyokong antara satu sama lain. Segalanya diberikan tunjuk ajar daripada zero to hero, daripada A – Z. Nak pos barang pelanggang tak perlu ke pejabat pos pun tak apa, Shaklee yang uruskan.
Biasanya saya hanya ke cawangan Shaklee Kota Bharu sekiranya ada pelanggan yang minta COD atau ‘delivery’ je. Saya ada beberapa kawasan yang selalu saya buat penghantaran seperti kawasan Rantau Panjang, Meranti, Lati, Lemal, Pasir Mas, Salor, Pendek, Pintu Geng, Wakaf Che Yeh, Wakaf Bharu, Kota Bharu, Pengkalan Chepa, Kubang Kerian dan kawasan sekitarnya. Namun, jika pelanggan berada di luar kawasan penghantaran saya, saya boleh juga buat penghantaran dengan sedikit caj tambahan.
shaklee-kelantan
Sekiranya ada yang berminat nak tambah pendapat bulanan tanpa perlu serabut fikirkan masa, cara dan kerahan tenaga untuk pos barang, tapi barang sampai dengan selamat kepada pelanggan, boleh hubungi saya. COD kepada pelanggan boleh buat masa hujung minggu, cuti ataupun selepas waktu bekerja. Untung runcit masuk poket, bonus dapat pertengahan bulan masuk akaun. Sambil pakai bedak sejuk pun boleh lagi buka kedai online…best kan??
Hubungi saya untuk memiliki produk Shaklee dan juga jana pendapatan sampingan dengan Shaklee.
pengedar-shaklee-kelantan
Pengedar Shaklee- Kawasan COD : Rantau Panjang, Meranti, Lati, Lemal, Pasir Mas, Salor, Pendek, Pintu Geng, Wakaf Che Yeh, Wakaf Bharu, Kota Bharu, Pengkalan Chepa, Kubang Kerian
Call / sms / WhatsApp :  +6013-9189500
Facebook : IdAyu Irdina

1 comment for “Pengedar Shaklee Kelantan 013-9189500

  1. f May, 2017 at 11:15 am

    Tq bg info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge