SHAKLEE Sahabat Wanita

Assalamualaikum..

Selamat pagi,walaupun baru pukul 1.17am..tak sabar nak share pengalaman sahabat yg mencuba produk shaklee..

Fuhhh,Bismillah…

Mula-mula ragu dengan produk Shaklee..tanya macam-macam..ok,layan…

Nak sihat,nak cantik,period nak teratur,nak kurangkan senggugut,dan last skali..Mintak suggest 3 je produk shaklee untuk tingkatkan kesuburan sekali gus!!!

Fuhhh,berpeluh..macam nak menjawab soalan kuiz..

Pening tak pening..berbekalkan ilmu di dada,saya cadangkan GLA Complex, ESP dan B complex.

Kenapa 3 Produk ni penting terutamanya kepada wanita??

senggugut

GLA COMPLEX

• Gla dihasilkan dengan kombinasi minyak borage yang menganduni asid gamma linolenik(GLA),asid linolenik(LA),minyak bunga matahari dan juga Vitamin E.
• Vitamin E yang terkandung dalam GLA Shaklee bagus untuk kecantikkan kulit,mampu merawat tekstur kulit tak sekata dan masalah jerawat.
• Bagi mereka yang sering mempunyai masalah period tak teratur atau sengugut.Pengambilan GLA Shaklee amat digalakkan.
• Berita baik juga kepada mereka yang mempunyai masalah kesuburan,menginginkan kehadiran cahayamata.Try consume GLA Shaklee,Insha Allah dengan Izin Allah impian anda mungkin akan menjadi kenyataan.

B-COMPLEX

– mengandungi kesemua 8 vitamin – B1, B2, B3, B5, B6, B12, asid folik dan biotin sebagaimana dinyatakan dalam RDA (kesemuanya perlu diambil pada masa yang sama)
– mengandungi 100% RDA untuk asid folik dan biotin
– jurang peratusan nilai harian B1, B2, b3 dan B12 tidak terlalu besar

♥ Membantu untuk mengekalkan tisu otak yang sihat, saraf, kulit, mata, rambut, hati dan mulut, serta otot di dalam saluran usus gastro.
♥ Terlibat dalam penghasilan tenaga dan berguna untuk kemurungan dan stress. Ia adalah nutrien anti-tekanan.
♥ Diperlukan untuk pembentukan darah, dengan itu, ia membantu mencegah anemia.
♥ Membantu untuk mengelakkan sawan, epilepsi, dan membantu mengatasi keletihan dan ketagihan makanan.
♥Membina rambut yang sihat dan mencegah uban.
♥ Membantu dalam merawat alergi, menyembuhkan luka, mengawal penyakit jantung, hiperaktif,
Membina tindak balas imun, mencegah kemandulan, masalah haid, multiple sclerosis, gangguan saraf, skizofrenia, membantu fungsi seksual , kesukaran penglihatan, masalah kehilangan berat badan, dan melindungi terhadap keracunan plumbum.

ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)

♦ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
♦ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
♦ Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.
♦ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
♦ Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!

Alhamdulillah…setelah sebulan lebiih mencuba,selain celoteh kosong, sahabat juga ada selit2 mengatakan period on time..dah takde lewat2 walaupun semimggu..senang nak kira waktu subur katanya…yang paling syok nak dengar,dah takde senggugut dengan izin Allah.

Sekarang ni sahabat berusaha untuk anak pula.semoga diperkenankan usaha beliau..Amin Ya Rabbal ‘Alamin…

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.

order-sekarang

Klik SINI untuk Panduan Mudah Cara Pembelian Secara Online

kambing

daftar-sekarang

Shaklee Independen Distributor

Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Facebook : Maziah Jamaludin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge