Misteri HQ Shaklee di Empire Gallery Subang

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Pagi-pagi isnin selalunya memang blues lah..tapi dari melayan blues,baik melayan misteri…baru mencabar minda, betul tak?

Apa yang misterinya HQ Shaklee di EMPIRE Gallery, Subang?

Suatu hari seorang kawan bertanya di mana HQ Shaklee? Senang je jawab, tingkat 3A, Empire Gallery Subang. Then kawan bertanya,” Tingkat 4 tak ada ye?”.  Mati-mati pertahankan yang tingkat 4 ada,lepas tingkat  3A la. Kawan yang first time dating ke HQ senyap je.

Comfirm!! Saya yakin dengan jawapan tanpa bukti yang sahih. Logik kan? Lepas tu berkobar-kobar nak ke HQ Shaklee,nak buktikan yang saya ni betul 100%..Dalam hati “kalau dapat ambil gambar botton lif ni memang masak la kau!”

Jeng..jeng..jeng!!!

mystery

SAH!! Memang tak ada “Tingkat 4”!!

Masih tak percaya,mengapa tak ada “Tingkat 4”?

Kisah benar nak saya nak kongsi hari ni, pertama kali saya menjejakkan kaki di EMPIRE GALLERY hanya selepas menjadi pengedar sah Shaklee. Berkali-kali dah pergi ke HQ Shaklee, tak pernah perasan pun yang sebenarnya Tower tersebut TIADA TINGKAT 4!! Kenapa eh? Padahal kat computer kalu tekan “shift + 4” akan keluar “$$$$$’…

Yang saya tahu saya akan berhenti di tingkat 3A dan tak pernah terlintas di fikiran nak tengok tingkat atas-atas tu ada tingkat berapa,nombor berapa,tinggi mana. Bukan apa,setiap kali pergi HQ Shaklee, mesti lif penuh. Memang susah nak perhati tingkat yang lain. Sebut je 3A, nanti ada  yang tolong tekankan. Sape yang tolong tekankan?? Orangnye sentiasa berganti-ganti..Misteri tak?? Hihihi..

Teruja kan? Wahh..specialnye SHAKLEE.. Tu baru cerita pasal HQ,belum singkap misteri di sebalik branch-branch Shaklee yang lain..Kalau nak merasai sendiri misteri-misteri ni,boleh kunjungi HQ dan branch Shaklee seluruh Malaysia

Shaklee Produk (M) Sdn Bhd

A-3A-02, Empire Tower,

Empire Subang,Jalan SS16/1,

47500, Subang Jaya,

Selangor Darul Ehsan

No. Telefon : 603-5622 3188

Fax : 603-5622 3199

 Waktu Urusniaga

Isnin hingga Sabtu : 10:00 Pagi hingga 7:00 malam

Cawangan Kami

Waktu Perniagaan

Peta Lokasi

Kuala Lumpur
31, Jalan 2A/27A, Section 1,
Wangsa Maju Setapak,
53300 Kuala Lumpur.Telefon : 603-4142 6442
Fax: 603-4149 6313
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.Sabtu
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m

Shaklee Kuala Lumpur

Penang
A-2, Jalan Todak 1,
Pusatbandar Seberang Jaya,
13700 Perai.Telefon : 604-397 4325
Fax: 604-397 4324
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.Sabtu
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m

Shaklee Penang

Ipoh
32, Medan Istana 1,
Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.Telefon: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.Sabtu
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m

Shaklee Ipoh

Johor Bahru
14, Jalan Molek 1/10,
Taman Molek,
81100 Johor Bahru.Telefon: 607-352 5188
Fax: 607-352 4188
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.Sabtu
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m

Shaklee Johor Bharu

Kota Bharu
319, Section 25, Bandar Kota Bharu,
Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.Telefon: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711
Ahad hingga Khamis
10:00 a.m. to 7:00 p.m.Sabtu
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m

Shaklee Kota Bharu

Kota Kinabalu
Lot 4.1, Neutron Point,
Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat,
88300 Kota Kinabalu.Telefon : 6088-393 848
Fax: 6088-393 851
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.Sabtu
(Pertama & Ketiga):
10:00 a.m. to 7:00 p.m

Shaklee Kota Kinabalu

Senarai di atas adalah cawangan-cawangan Shaklee yang terdapat di seluruh Malaysia.

Anda boleh mendapatkan produk Shaklee sendiri terus daripada cawangan berhampiran anda. Yang lebih istimewa jika anda,menjadi ahli Shaklee hanya denang pendaftaran RM75 (Semenanjung Malaysia) atau RM85 (Sabah & Sarawak),anda layak untuk mendapatkan produk dengan harga ahli yang berbaloi-baloi. opportunity-2

Anda berpeluang untuk menjana pendapatan sampingan mahupun pendapatan utama dari 2,3,4,5 hingga 6 angga bersama Shaklee. InsyaAllah, sekiranya berusaha, pastinya ada bantuan dari Allah.

Selain itu, anda juga akan mendapat tunjuk ajar berterusan mengenai bisnes Shaklee, produk,marketing,strategi dan sebagainya dari leaders hebat Shaklee.Setelah menjadi ahli,anda akan dijemput di dalam kumpulan rahsia ‘coaching’ kami di facebok.

Di dalam kumpulan tersebut,anda pastinya akan berasa teruja dengan perbincangan ilmiah yang sangat memberangsangkan.Yang paling best dan saya sendiri amat tertarik apabila kumpulan ini amat menitikberatkan amalan rohani dan menjaga hubungan dengan Allah seperti amalan-amalan sunat yang diterapkan setiap hari.

Sebagai wanita bekerjaya bagi saya tiada masalah besar untuk menjalankan bisnes Shaklee kerana semuanya di hujung jari. Selain saya,di dalam kumpulan Shaklee kami juga terdapat jurutera, guru, jururawat,ahli nutrisi, dan suri rumah yang bukan sahaja mampu menjaga keluarga malah menjaga bisnes sendiri. Mereka semua berpendapatan 4-6 angka.

Teruja bukan??

Jika Allah redha denagn kita insyaAllah doa yang dipohon bersama usaha yang berterusan serta amalan kerohanian yang istiqamah diperkenankan Allah SWT.

Amin Ya Rabbal ‘alamin..

Pasti anda ingin berada di dalam kumpulan yang TERBAIK kan? Hal ini,agar anda tidak hanyut sekiranya betul-betul ingin memulakan bisnes Shaklee atau ingin menggunakan sendiri tanpa perlu risau bimbingan, kami sedia memberikan khidmat nasihat terhadap pengambilan produk yang betul, krisis penyembuhan dan tips-tips menarik berkaitan kesihatan.

Sekiranya berminat utntuk menjadi ahli Shaklee di bawah bimbingan Keluarga Mak Besi, anda boleh menggunakan ID saya 987156 sebagai Sponsor ID anda atau hubungi saya untuk maklumat lanjut di 017-6258658.

kolohuhu

 Kawasan COD : Putrajaya – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Facebook : Maziah Jamaludin

Klik Sini Untuk Order

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge