Meal Shakes – Anak Ceria, Ibu Gembira, Keluarga Bahagia

Assalamualaikum..hari isnin yang ceria..CERIA?? hahaha,sure ramai lagi yang tengah MONDAY BLUES..Jom sambil-sambil layan blues,kita santai-santai dengan supplement Shaklee yang sedap lagi menyelerakan ni..

 comel tak saya?Bulan November,anak sulongku genap 1 tahun 2 bulan..sayu mengenang,dah besar anak mama.. Siapa tak sayu,Muhammad Syahmi Isyraf lahir hanya dengan 2.08kg..umur setahun,berat 10kg..Tapi,cukup ke nutrient untuk dia membesar dengan sihat dan kuat??

Kalau ibu-ibu nak tahu, Meal Shake la rahsianya.Meal Shakes sebenarnya makanan tambahan je,sebab tu kita tak perlu ambil berlebihan..walaupun rasanya sangaatttt sedapp..cukup untuk keperluan badan kanak-kanak 1 tahun  dan keatas (jika tidak menyusu badan)..

Fakta tentang Meal Shakes Shaklee:

  • Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.Menarik kan!!
  • Sumber kaya dengan kalsium, fibre dan protein. Knadungan serat dan protein memberikan rasa kenyang yang lebih lama..
  • Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah gliserik..Got it?
  • Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanilla), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu atau minuman kegemaran.Shaklee_Meal_Shakes_l

Siapa yang sesuai mengambil Meal Shakes Shaklee?

  • Kanak-kanak 1 tahun ke atas jika tidak menyusu badan.
  • Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
  • Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang (Morning sickness)
  • Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
  • Warga Tua
  • Sesuai bagi kanak-kanak terutamanya yang memilih makan (Picky Eaters)
  • Mereka yang mengalami masalah sembelit

msks

Selain itu, Meals Shakes Shaklee sangat sesuai untuk siapa2 yang ketagih junk food dan minuman berkafein. Sangupkah anda meninggalkan junk food demi Meal Shakes Shaklee yang ternyata lebih berkhasiat dan enak?

Dalam arus permodenan yang serba canggih dan serba sibuk,jangan sesekali kita abaikan kesihatan dengan makanan-makanan yang tidak berkhasiat..bukan sahaja kita rugi wang ringgit malah memudaratkan kesihatan.

Apakah pilihan anda??

Meal Shakes Shaklee ini amat sinonim dengan gelaran ‘easy-on-the-go meal’ kerana cara penyediaannya yang sangat mudah. Manakala ramuanya pula lengkap dengan khasiat dan membekalkan nutrient yang diperlukan oleh badan. dengan rasa yang sungguh enak,anda mesti ingin mencubanya!!

Jom saksikan mengapa Ibu ini memilih Meal Shakes untuk anak mereka..

Anak Kurus Kering & Selalu Sakit Di Taska, Apa Nak BUAT? from iReach HD on Vimeo.

Cara pengambilan Meal Shake Shaklee mengikut umur:

  1. Bayi 1 tahun hingga 3 tahun- 1 sudu kecil, 2-3 kali seminggu
  2. Kanak-kanak berumur 4 yahun ke atas (Anak-anak yang lebih aktif dan terdedah dengan orang ramai terutamanya yang sudah ke tadika) 1 sudu besar setiap hari
  3.  Golongan dewasa – 1 sudu besar 1-2 kali sehari

* Meal Shakes amat sesuai untuk anak-anak yang kurang selera makan

* Pastikan mengambil air kosong yang banyak untuk penyerapan nutrient yang optimum.

Jadi tunggu apa lagi? Order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.

order-sekarang

Klik SINI untuk Panduan Mudah Cara Pembelian Secara Online

kambing

daftar-sekarang

Shaklee Independen Distributor

Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Facebook : Maziah Jamaludin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge