MACAM MANA JADI AHLI??

Assalammualaikum.
Salam Kejayaan.

:: Nak berniaga, TAPI.. ::

Ada yang PM saya tanya,
“Berapa banyak MODAL yang Maz dah laburkan untuk berniaga?”

Secara jujurnya, TIADA!
Eehehe.

Bukan tiada langsung modal. Cuma, untuk bermula berniaga,
Saya memang tidak perlukan MODAL langsung.

Sebab kepakaran saya adalah “tidak pakar” dalam membuat produk sendiri.
Jadi memang tiada MODAL yang diperlukan.

Nak pula, bila berniaga secara Online.
Proses validasi atau mencari market serta customer apabila saya menggunakan BLOG/PAGE sepenuhnya.

Apa yang saya buat, (dengan keizinan), copy gambar produk yang hendak di jual & paste kan nya di BLOG/PAGE saya.

Bermula lah proses mencari pelanggan tanpa perlu saya mengeluarkan MODAL walau sesen.

Kadang-kadang saya membuat PRE-ORDER. Kadang-kadang saya TEST MARKET.
Apabila ada yang membuat pesanan, baru saya mengambil stok.

Jadi, memang terbukti. Untuk bermula berniaga, TIDAK perlu MODAL langsung kan.

Untuk anda yang masih ragu-ragu, betul ke betul tak yah perlu modal.
Apakata cuba “kopi pasta” gambar ini & validate kan nya?

Kebetulan, saya tengah mencari AGEN.
Dan Produk ini tengah demand.
Kemungkinan, apabila anda “kopi pasta” gambar ini, anda lah orang bertuah itu yang bakal menjadi AGEN kepada produk ini.

Mana tahu kan? Cuba try tengok!
: DISINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge