Cara Mendaftar Keahlian Shaklee

 Kebelakangan ini ramai yang bertanyakan saya mengenai keahlian Shaklee. Ramai yang masih belum tahu bahawa dengan keahlian Shaklee, anda akan mendapat pelbagai kelebihan yang tersedia untuk keahlian ekslusif ini. Sekiranya anda pengguna tegar Shaklee dan amat berpuas hati dengan hasil yang anda perolehi:

Cara-Daftar-Jadi-Ahli-Shaklee-300x210

Mahukah anda mendapatkan produk ini seterusnya dengan harga ahli yang jauh lebih murah dari harga retail?

Tidakkah anda berminat untuk berkongsi kelebihan produk Shaklee dengan saudara mara,sahabat handai dan kenalan disamping menjana pendapatan sampingan yang lumayan?

Oleh itu, apa tindakan yang anda harus lakukan? Bersediakah anda dengan keterujaan ini?

Sudah ramai yang memperkatakan mengenai kelebihan dan keistimewaan mendaftar keahlian Shaklee. Oleh itu, hari ini saya ingin meringkaskan entry saya kepada 3 topik popular mengenai keahlian Shaklee:

  1. Bagaimana cara untuk mendaftar keahlian Shaklee
  2. Soalan-soalan yang sering diajukan sebelum seseorang mendaftar sebagai ahli Shaklee
  3. Mengapa anda wajib mendaftar keahlian Shaklee dengan saya

Bagaimana cara untuk mendaftar keahlian Shaklee?

Anda boleh memilih cara pendaftaran seperti pakej-pakej berikut:

1. Pendaftaran keahlian adalah RM68.20 seumur hidup dan tambahan RM10.60 untuk penghantaran member kit ke Semenanjung Malaysia  manakala RM21.20 untuk ke Sabah dan Sarawak. Murah saja kan?

2. Anda juga boleh mendapatkan keahlian percuma dengan 3 cara iaitu:

a)      Membuat pembelian RM 700 ke atas (200UV) atau

b)      Pembelian 2 botol Vivix

c)       Pembelian 3 kotak Collagen Powder

free member

Bagaimana untuk mengetahui pembelian anda mencapai 200uv untuk keahlian percuma seumur hidup? Ok, KLIK SINI untuk mengetahui senarai harga produk Shaklee. Selepas memilih produk yang anda inginkan, anda boleh menghubungi saya dan saya akan menguruskan pembelian bersama pendaftaran keahlian secara percuma. Mudah juga kan?

Jika dahulu, pendaftaran ahli memerlukan borang pendaftaran .Namun, sekarang segalanya mudah dan cepat. Anda akan didaftarkan dengan aplikasi online hanya di hujung jari di www.shaklee2u.com.my. Anda akan mendapat No. ID Shaklee sebaik sahaja pendaftaran online selesai.

Soalan-soalan yang sering diajukan sebelum seseorang mendaftar sebagai ahli Shaklee

Tidak dinafikan sebelum mendaftar keahlian, pasti pelbagai soalan ingin anda ajukan untuk kepastian. Oleh itu di sini saya senaraikan beberapa soalan yang sering diajukan keopada saya mengenai keahlian Shaklee.

teknik-persoalan-dalam-menulis-entri

  1. Berapa yuran keahlian Shaklee? Perlu memperbaharui keahlian setiap tahun ke?

TIDAK. Keahlian Shaklee adalah seumur hidup dan percaya atau tidak dengan kenyataan tidak masuk akan saya ini, keahlian Shaklee hanya RM68.20 untuk “Membership Kit” (Postage RM10.60 untuk Semeannjung Malaysia dan RM 21.20 untuk Sabah/Sarawak). Tiada cas tersembunyi..Hihi..

  1. Perlu ke saya maintain Point Setiap Bulan?

Tidak perlu. Oleh itu anda tidak perlu risau untuk maintain kecuali anda berhasrat untuk memulakan perniagaan dengan Shaklee. Anda boleh membeli produk Shaklee bila-bila masa dan keahlian anda walaupun tidak membeli produk setiap bulan.

  1. Bagaimana saya ingin memesan barang?

Mudah sahaja, anda tidak perlu lagi ke cawangan Shaklee. Kini Shaklee telah mewujudkan laman web khas untuk ahli bagi memudahkan kerja memesan barang. Barang anda akan sampai dalam masa 2-3 hari bekerja. Untuk metahui cara mudah membuat pesanan, KLIK SINI.

 

  1. Bagaimana untuk saya mendapatkan borang bagi tujuan pendaftaran?

Anda tidak perlu bimbang, saya hanya memerlukan maklumat seperti dibawah dan akan daftarkan anda melalui online. Selepas membuat pembayaran, sertakan bukti mpembayaran dan maklumat seperti dibawah kepada saya:

  •  Nama Penuh
  • No IC
  • Nama Pasangan
  • No IC Pasangan
  • Alamat Penghantaran
  • Alamat Tetap
  • No. Telefon
  • Email
  • No Akaun Bank (Untuk Pembayara BONUS jika ada)
  1. Bila saya boleh mula beli produk Shaklee?

Untuk menjimatkan kos penghantaran, anda boleh membuat pembelian produk semasa pendaftaran. Sekiranya anda berminat untuk memulakan bisnes Shaklee, anda boleh terus promote kepada kawan-kawan sebaik sahaja mendapat no ID Shaklee.

  1. Berapa lama proses pendaftaran?

Wow!! Soalan yang sangat teruja untuk saya jawab. Percayakah anda, setelah membuat pembayaran,sekiranya tiada sebarang masalah, anda akan didaftarkan kurang sari setengah jam. Ya!! Setelah pendaftaran berjaya, anda akan terus mendapat SMS No. ID dari Shaklee, Tahniah!!

congratulation-tahniah-congrate

  1. Kalau saya masuk ahli tapi tak bisnes boleh ke?

Boleh sangat-sangat. Sebenarnya bisnes Shaklee bukanlah paksaan. Namun ia merupakan suatu PELUANG kepada ahli berdaftar untuk menjana pendapatan sampingan yang lumayan dari Shaklee. Nak tahu lebih lanjut mengenai keistimewaan Shaklee, anda boleh KLIK SINI.

  1. Macam mana saya nak mmulakan bisnes Shaklee? Saya tidak tahu dan malu..

Berminat nak buat bisnes dengan Shaklee? Tahniah kerana membuat pilihan yang bijak! Anda tak perlu risau kalau anda seorang yang pemalu dan tak reti langsung tentang online bisnes.

InsyaAllah saya dan suami akan guide anda dari A sampai Z tentang bagaimana anda boleh mula menjana pendapatan sampingan daripada Shaklee secara 100% online.

  1. Bagaimana jika saya ingin mendaftar sendiri di Cawangan Shaklee?

Tiada masalah. Anda perlu mengisi borang seperti dibawah dan pastikan anda mengisi ruangan “Penaja / Sponsor”, anda masukkan Shaklee ID saya, 987156 (Nama: Maziah Jamaludin)

Setelah selesai proses pendaftaran, sila hubungi saya di 017-6258658 dengan segera untuk saya berikan panduan yang seterusnya.

** Info : Borang keahlian perlu dibeli di kaunter Shaklee berharga RM3

10. Apa kelebihan saya mendaftar ahli? Rugi ke kalu tak daftar?

Sekiranya anda pengguna tegar Shaklee, jujur saya katakan TERSANGATLAH  RUGI kerana point pembelian anda akan diberikan kepada Ahli Shaklee yang menjual produk Shaklee kepada anda. Beliau yang akan mendapat cash back dan segala benefit yang dinyatakan di atas. Rugi kan? So memang berbaloi sangat mendaftar keahlian Shaklee denagn faedah-faedah di atas. Dan sudah tentu anda akan mendapat tunjuk ajar yang intensif dari saya sekiranya anda ingin memulakan perniagaan di bawah naugan saya..=)

Mengapa anda wajib mendaftar keahlian Shaklee dengan saya

Tidak dinafikan mendaftar ahli Shaklee memang banyak kelebihan dan keistimewaannya. namun begitu tidak semua dapat menikmati kelebihan ini. Ada juga antara mereka yang menyesal selepas mendaftar keahlian Shaklee. Apakah punca mereka menyesal??

menyesal

  1. Tidak tahu cara pengambilan selepas membeli produk.

Anda sudah melabur wang ringgit dan mengharapkan hasil yang memberangsangkan tetapi anda tidak tahu cara makan yang betul dan berkesan.Bila tanya agen anda (upline), anda disuruh untuk “Google” jer. Frust kan?

Sekiranya anda berdaftar dengan saya, anda tidak perlu risau kerana saya sendiri akan berikan info berkenaan cara pengambilan dan pantang larang vitamin Shaklee yang perlu anda patuhi. Sekiranya masih ada persoalan, anda boleh terus hubungi saya pada bila-bila masa. InsyaAllah saya akan jawab dengan kadar segera.

  1. Terpaksa Beli Stok Yang Banyak Semasa Mendaftar Keahlian.

Semasa mendaftar, “upline” mensyaratkan perlu membeli stok produk Shaklee RM10 ribu. Maka terpaksalah membuat pinjaman bagi mencukupkan RM10 ribu. Selepas mendaftar, upline menghilang entah ke mana. Tahukah anda mengapa RM10ribu? Saja dia suruh beli stok supaya dia cepat naik ‘pangkat’. Last-last stok tu terbiar jer dekat rumah sebab tak reti nak jual. Ini mmg betul-betul akan membuat anda menyesal kerana………

Dengan saya, anda perlu mendaftar hanya dengan RM68.20 untuk seumur hidup tanpa perlu membeli barang atau stok pun. Tak perlu nak pinjam sana,pinjam sini.

  1. Nak Buat Bisnes Tapi tak Reti

Seperti saya, join Shaklee sebab berminat untuk bisnes. Malangnya ada upline yang langsung tidak tahu bagaimana untuk menjalankan bisnes Shaklee. Pasti anda buntu dan menyesal bukan? Terkial-kial mencari info yang septutnya anda boleh dapatkan daripada upline anda.

Alhamdulillah, bagi sesiapa yang mendaftar di bawah saya, anda sangat beruntung kerana saya mempunyai group bisnes Shaklee yang sangat aktif dengan aktiviti-aktiviti pembelajaran secara online dan offline. Anda hanya perlu mengadap laptop dan mempelajari selok belok perniagaan Sahklee yang sebenarnya mudah bagi yang tahu memanfaatkannya.

Oleh itu, berhati-hatilah dalam memilih dengan siapa anda mahu mendaftar keahlian. Pastikan anda mendapat yang terbaik kerana itu adalah hak anda!

  1. Tidak tahu mengenai terma dan Syarat bergelar ahli Shaklee yang Berdaftar .

Bila dah menjadi ahli berdaftar, anda perlu mematuhi terma dan syarat. Malangnya tidak ramai yang tahu perkara yang boleh dan tidak boleh dilakukan oleh ahli Shaklee. Ini menyebabkan anda digantung keahlian atau dilucutkan terus keahlian. Ini adalah tanggungjawan upline untuk ‘remind’ kepada anda tentang perkara yang anda boleh dan tidak boleh dilakukan sebagai ahli Shaklee.

Kalau anda tersilap daftar bawah ‘upline’ yang macam nih, anda di dalam bahaya! Bila-bila masa saja keahlian anda boleh ditarik dan menyebabkan anda tak dapat sebarang faedah yang dijanjikan oleh Shaklee sampai bila-bila. Rugi giler!

Berminat Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee Hari Ini?

Success

Ok, saya berharap anda faham bagaimana cara untuk mendaftar keahlian Shaklee dan mengapa anda perlu mendaftar dengan saya. Hanya dengan yuran keahlian sebanyak RM65 seumur hidup, anda akan mendapat pelbagai manfaat daripada Shaklee dan mustahil untuk anda rugi sekiranya mendaftar keahlian hari ini!! Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan. Kepuasan anda keutamaan saya! Klik di bawah untuk mendaftar keahlian SEKARANG!!

 daftar-sekarang

Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Facebook : Maziah Jamaludin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge