Bagaimana Masalah Kulit Berminyak, Pori Terbuka dan Berjerawat Selesai Seawal 14 Hari

Kulit berminyak adalah normal. Kulit kita hasilkan minyak untuk melindungi kulit dari menjadi terlalu kering. Namun begitu, sesetengah orang memiliki kilang minyak yang aktif disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon menjadikan kulit sangat berminyak. Hal ini pastinya ia mengundang pelbagai masalah kulit yang lain.

Analoginya begini, apabila kulit berminyak, pori wajah mula tersumbat dan jerawat mula akan menjelma. Apabila jerawat semakin banyak dan tak mampu untuk dibendung,pori wajah akan terbuka dan kulit sukar dirawat hanya dengan mencuci setiap hari. Bayangkan wajah bermasalah kita ini terdedah pula dengan sinaran UV dan udara yang kurang bersih setiap hari!!

Ada ke produk yang selamat dan berkesan selesaikan masalah kulit wajah,melindungi dan membaiki kulit agar menjadi lebih sihat?

Percaya tak kalu saya katakan Shaklee mempunyai set penjagaan wajah yang memberikan kesan yang cepat, semulajadi dan selamat? Ya, Youth skincare menjadi fenomena apabila 500 set pertama habis tak sampai 3 hari dipasarkan!! Di sini saya kongsikan testimoni seorang ibu bekerjaya yang mempunyai masalah pori-pori terbuka, muka berminyak di T zone dan kerap naik jerawat pasir.

[KESAN MEMBERANGSANGKAN SEAWAL 14 HARI PENGGUNAAN YOUTH SHAKLEE]
.

Assalamualaikum. Saya Royanty Baruddin berumur 41 tahun. Seorang ibu bekerjaya dan mempunyai 3 orang cahaya mata, seorang anak lelaki berumur 12 tahun dan kembar perempuan 6 tahun.
.

Saya mempunyai kulit wajah yang berminyak di kawan zone T, Pori-pori terbuka dan selalu naik jerawat pasir.
.

Kulit muka saya yang sensitif menjadikan saya tidak berani untuk mencuba sebarang skincare. Masa melihat Shaklee mengeluarkan YOUTH Skincare, saya teruja untuk mencuba. Itu pun setelah tengok banyak testimoni yang positif walau pun guna dalam waktu yang singkat.
.

Alhamdulillah setelah menggunakan selama 14 hari, saya dah nampak effect yang memberangsangkan. Muka saya dah tak berminyak lagi, pori-pori semakin mengecil dan kulit muka terasa lembut dan segar je.
.

Kini tak perlu nak filter-filter bila nak upload gambar. Keyakinan itu datang sendiri dan tak perlu untuk menipu diri sendiri. Tampil yakin di hadapan tapa ragu-ragu.
.

Terima kasih shaklee. Ini la cerita shaklee effect saya.

Percayalah! Kehadiran set penjagaan wajah Youth Shaklee ini sememangnya memberi harapan kepada anda dan beribu-ribu orang di luar sana yang selama ini mengharapkan segala masalah kulit wajah yang menghantui diri supaya pergi buat selamanya.

[Kenali Produk-Produk Penjagaan Wajah YOUTH]

YOUTH™ Revolusi Baru Dalam Dunia Penjagaan Kulit

YOUTH™ merupakan satu revolusi yang sangat menakjubkan sebenarnya. Tahukah anda, sehingga ke hari ini tiada lagi syarikat dalam dunia ini yang mampu memberi jaminan 100% kepada pengguna dimana mereka akan mendapat kesan yang diharapkan. YOUTH™ bukan sahaja bantu meningkatkan kesihatan kulit secara ketara malah dijamin  kulit akan menjadi lebih muda.

Sebenarnya, wanita tidak kisah untuk menghadapi usia tua. Namun begitu, mereka ingin  siap sedia untuk menghadapinya. Mereka inginkan satu produk penjagaan kulit yang memastikan dunia melihat mereka seperti mana mereka melihat diri sendiri.

Itulah yang menjadi inspirasi untuk YOUTH™.

Kulit 10 Tahun Leibh Muda!!

Formulasi YOUTH™dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf antarabangsa. Semua fakta dan ujian klinikal berasaskan Indeks Usia Kulit (Skin Age Index) sebagai bukti keberkesanan YOUTH™.

Lebih menakjubkan apabila hasil ujian menunjukkan 2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda dengan menggunakan set penjagaan wajah YOUTH.

Ya ,Betul. Semua wanita yang sukarela diuji mendapat kesan positif penggunaan Youth Skincare seawal 7 hari dan kulit wajah mereka kelihatan lebih muda. Dengan penggunaan secara konsisten, 2/3 dari mereka terbukti dengan analisis makmal secara klinikal, usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda.

[Testimoni YOUTH Untuk Masalah Parut Jerawat Berlubang]

Apakah Itu Indeks Usia Kulit?

Indeks Usia Kulit merupakan indeks secara klinikal yang dihasilkan oleh pakar kulit bertaraf dunia, bagi memastikan hasilnya tepat dan dibuktikan dengan sains. Indeks Usia Kulit diukur berdasarkan simptom utama penuaan dengan data klinikal yang berasaskan fakta.

Tanda-tanda penuaan diukur berdasarkan:

  • Keanjalan kulit
  • Saiz pori
  • Kedutan kulit
  • Tekstur kulit
  • Hiperpigmentasi
  • Seri wajah
  • Tahap Kekenduran

Di sini saya bukannya suka-suka ‘claim’ Shaklee mempunyai set penjagaan wajah semulajadi yang terbukti berkesan tetapi ia menjalani analisis kulit secara ketat dan dibuktikan secara klinikal.

Baik wanita mahu pun lelaki,kulit yang cantik dan sihat adalah idaman semua peringkat usia. YOUTH™ adalapenyelesaian bagi semua masalah kulit. YOUTH™ sesuai untuk semua jenis kulit.

  • Sekiranya anda masih muda, bersedia dari sekarang untuk kulit kekal sihat, lebih muda dan cantik.
  • Sekiranya anda ada masalah kulit, Youth sedia merawat apa sahaja masalah kulit anda.
  • Sekiranya anda sudah berusia. Why not? Youth terbukti secara klinikal memudakan kulit 10 tahun dari usia sebenar!

Nak Tahu Lebih Lanjut? Boleh Whatsapp Saya Sekarang.

Youth Consultant

Shaklee Independen Distributor

Kawasan COD : Putrajaya – Bangi – Desa Pinggiran Putra – Puchong – Kajang – Serdang

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Vitamin Sihat

Facebook : Maziah Jamaludin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge