5 Perkara Yang Shaklee Rahsiakan Hanya Untuk Ahli Sahaja

Assalamualaikum dan salam pagi Jumaat.

Tajuk macam gempak kan? Tapi ni la rahsia-rahsia yang bakal anda ketahui sebaik sahaja anda mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Saya akui semasa kali pertama menggunakan produk Shaklee yang di jual oleh kawan kepada kakak kawan saya (jangan pening-pening,anggap je orang yang saya tak kenal) saya mula tertanya-tanya, kenapa supplement Shaklee boleh di jual secara langsung,dah macam jual ubat dari rumah ke rumah.

top secret

Di sinilah titik mula saya sebagai pelanggan mencungkil rahsia di sebalik vitamin Shaklee yang glamor sekarang ni. Glamor ke? Bagi saya seorang anak FELDA, teruja bila mak saya beritahu,

”Angah, ESP mak nak habis..nanti bawak balik 1 ye”..

“Kawan Mak nak order AJHT sebab mak cerita lutut mak dah tak sakit macam dulu”..

”Mak Cik hang nak set kurus Alfalfa dan Lecithin,nanti bawak balik ye”..

Classss mak haku!

Kenapa Pengguna Shaklee Perlu Menjadi Ahli?

Untuk perkenalan, anggap je menjadi ahli Shaklee ni sama je macam anda pemegang  J-Card, Ahli Tupperware, Pemegang kad Mydin, Pemegang Kad Bonus link. Apa tujuan diwujudkan keahlian seperti ni?? Sudah tentu untuk memberikan sesuatu yang istimewa buat pelanggan setia mereka. Begitu juga dengan Shaklee.

Alhamdulillah semakin hari semakin ramai rakyat Malaysia yang mula sedar akan perlunya supplement di dalam menu sihat seharian mereka. So hari  ni saya terpanggil untuk berkongsi manfaat Shaklee yang boleh diperolehi dari sudut pengguna tegar.Antaranya adalah:

Jimat

jimat

Dalam arus permodenan dan tahaf kehidupan yang semakin meningkat,semua orang nak jimat. Semua orang mahukan barang yang murah tapi berkualiti. Nahhh,Shaklee adalah pilihan bijak. Kenapa saya cakap macam tu? Dengan mendaftar ahli,anda akan dapat membeli sebarang produk Shaklee dengan HARGA AHLI yang jauh lebih murah(LESS 15-20%) dan berbaloi-baloi. Kalau bukan ahli, tiada tawaran ini untuk anda.

Promosi Bulanan

logo_promosi

Tahukan anda setiap bulan Shaklee menawarkan promosi beli 6 PERCUMA 1 kepada produk-produk terpilih? Ni dah lebih dari jimat. Harga 6 produk dapat extra 1,woww!! Contohnya keluarga anda peminat setia produk ESP, masa promosi ni la gunakan kelebihan ini sebaik mungkin. Jika bukan ahli,tepuk dada ye..jangan tepuk dahi..

Berkongsi Kebaikan Dengan Orang Tersayang

Extended family sitting outdoors smiling

Alhamdulillah seronok sangat bila mak kembali ceria,lutut dah tak sakit dan semakin bertenaga. Sekarang dah pandai nak masker-masker pulak. Semua ini saya dapat berikan setelah menjadi ahli Shaklee di mana saya dapat berkongsi kebaikan produk bersama orang tersayang kerana mengakui keberkesanannya. Jika tidak menggunakan dan tidak mendaftar ahli,you can’t get it both!

Ilmu Mengenai Nutrisi Seimbang

bengkel nutrisi

Sememangnya kita tahu,jika membeli produk dengan SID,anda akan diberikan khidmat nasihat mengenai produk yang anda order. Tetapi jika anda mendaftar ahli, khidmat nasihat bukan setakat itu sahaja.Shaklee menawarkan kelas-kelas nutrisi yang dianjurkan oleh PAKAR NUTRISI SHAKLEE. Menarik kan? Nak cantik,kita datang kelas kecantikan. Nak bisnes Shaklee ada Business Opportunity Meeting. Semuanya untuk ahli Shaklee ye..

Peluang Perniagaan

PELUANG PERNIAGAAN

Menjadi ahli tidak semestinya anda perlu bisnes. Shaklee hanya memberi PELUANG itu kepada ahli-ahlinya yang berminat untuk menjana pendapatan tambahan. Pintu rezeki di depan mata. Sesungguuhnya 9 dari 10 rezeki datangnya dari perniagaan.Jika tidak percaya,anda boleh teliti keistimewaan menjalankan bisnes bersama Shaklee di SINI

Cukup 5 dahulu mengenai Perkara Yang Shaklee Rahsiakan Hanya Untuk Ahli sahaja.Bila orang tanya,orang tanya apa kelebihan menjadi ahli,meh kita sembang. Tapi bila orang tanya,rugi ke kalau tidak mendaftar ahli? Saya hanya boleh cakap, RUGI SANGAT!!

Sebenarnya banyak lagi, nanti kita sambung dalam entry yang akan datang.

**Kami bukan Menjual Produk,tapi kami Menjual penyelesaian Masalah. Sekiranya berminat, anda boleh menghubungi saya berdasarkan maklumat yang diberikan.

Salam Sayang,

HAKU

Maziah Jamaludin

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Healthy Vita Garden

Klik Sini Untuk Order

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge